Влак София - Русе цени от 6,40 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Русе с влак

Пътуването от София до Русе от влак е 250,29 km и отнема 7 ч 16 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 05:47 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Русе от влак само за 6,40 лв. или за 32,99 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,40 лв..

Най-ниската цена6,40 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 16 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена6,40 лв.
Най-висока цена32,99 лв.
Първо заминаване05:47 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние250,29 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от София до Русе

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от София до Русе с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Русе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Русе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Русе?

Средно билетът за влак от София до Русе ще ви струва 19,45 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,40 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 19,45 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Русе с влак?

Разстоянието между София и Русе е приблизително 250,29 km. Като цяло ще ви отнеме около 7 ч 16 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Русе с влак обикновено отнема 7 ч 16 мин, за да се измине разстояние от 250,29 km. Най-краткото пътуване от София до Русе ще ви отнеме 6 ч 13 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Русе е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Русе?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Русе, който тръгва в 05:47 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Русе, който обикновено тръгва в 05:47 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Русе с влак?

В София спирките за заминаване включват Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Русе има всеки ден?

Средно има 18 заминаващи ежедневно от София до Русе. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 3 заминаващи от София, които пътуват директно до Русе. Има 15 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Русе

Евтини билети за влак от София до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Русе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9,61 лв. до 19,25 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 50% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Русе

Най-евтините билети за влак София - Русе могат да бъдат намерени само за 8,81 лв., ако имате късмет, или средно за 16,12 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,92 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.52kg
Автобус
18.77kg
Полет
50.06kg
Кола
40.05kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Русе са 17.52kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Русе? Като вземете влака между София и Русе, ще спестите 32.54kg CO2 емисии спрямо полет, 1.25kg спрямо автобус и 22.53kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Русе?
Билет влак от София до Русе е 19,45 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,40 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Русе е 6,40 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Русе от влак?
София до Русе е 250,29 km.
Колко време трае влак между София и Русе?
София до Русе е средно 7 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 13 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Русе?
София до Русе има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Русе?
Най-ранният влак от София до Русе тръгва на 05:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Русе?
Последният влак от София до Русе тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,40 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Русе?
Има средно 3 от София до Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Русе е 6 ч 13 мин.
Има ли директен влак от София към Русе?
Да, има директен влак между София и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за София до Русе от влак?
Пътуването на влак от София до Русе създава 17.52kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути