Намерете влак от София до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 51 мин.
Връзки на ден 252
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 22:46
Разстояние 250km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Русе

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Русе. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Русе, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от София до Русе с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Русе.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Русе?

Средната цена на билети за влак от София до Русе е 14,53 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Русе могат да бъдат около 9,45 лв..

Цена на билет София - Русе всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
23 лв.23 лв.25 лв.23 лв.23 лв. Още 25 лв.

Влакове от София до Русе


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между София и Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Русе и къде ще пристигнете?

Влаковете до Русе ще заминат от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на РУСЕ or РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Пътуване с влак до Русе от София: колко връзки дневно има?

35 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 27 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 7 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Русе и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 22 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 6 hours and 15 minutes. Първият влак тръгва от София в 09:11, докато последният тръгва в 22:11.