Намерете влак от София до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,60 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 48 мин.
връзки на ден 36
Първо заминаване 10:10
Последно отпътуване 01:46
разстояние 250 km

Евтини билети за влак от София до Русе на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Русе?

Билетите за влак от София до Русе струват средно 9,80 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 9,60 лв..

Влакове от София до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Русе.

Цена на билет - всеки ден

20,28 лв. 20,28 лв. 20,30 лв. 20,32 лв. 20,30 лв. 20,28 лв. 24 лв.

Влакове от София до Русе

Колко време отнема от София до Русе и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 6 ч. 48 мин. да стигнете до Русе с влак, но ще ви отнеме 5 ч. 59 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 10:10, докато последният тръгва от София в 01:46.

От кои станции пътуват влаковете до Русе?

Влаковете до Русе ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, РУСЕ ТОВАРНА-СП. and РУСЕ.

За къси разстояния като тези между София и Русе, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки има от София до Русе всеки ден?

36 влакови връзки съществуват дневно до Русе от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 8 директни линии, спрямо 28 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Русе в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Русе от София, моля имайте предвид, че има 36 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 28 маршрута с поне една смяна, спрямо 8 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.