Влак София - Русе цени от 19,16лв.

Започва от
19,16лв.
откривам

София до Русе с влак

Пътуването от София до Русе от влак е 250,0 km и отнема 5 ч. 59 мин.. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 06:49 и последното на 23:55. Възможно е да пътувате от София до Русе от влак само за 19,16лв. или за 27,65лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,16лв..

Най-добра цена 19,16лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 59 мин.
Връзка на ден 15
Най-ниската цена 19,16лв.
Най-висока цена 27,65лв.
Първо заминаване 06:49
Последно заминаване 23:55
Разстояние 250,0 km
Заминаване София
Пристигане Русе
Превозвачи BDZ

Влак Билети от София до Русе

  Sep 26
  19,24лв.
  20°
  Sep 27
  19,16лв.
  19°
  Sep 28
  19,20лв.
  20°
  Sep 29
  19,16лв.
  22°
  Sep 30
  19,16лв.
  23°
  Oct 01
  19,16лв.
  23°
  Oct 02
  19,20лв.
  23°
  Oct 03
  19,24лв.
  22°
  Oct 04
  19,22лв.
  22°
  Oct 05
  19,18лв.
  24°
  Oct 06
  19,18лв.
  25°
  Oct 07
  19,20лв.
  26°
  Oct 08
  19,22лв.
  26°
  Oct 09
  19,18лв.
  27°
  Oct 10
  19,16лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Бързо и лесно пътуване от София до Русе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от София до Русе?

Когато пътувате от София до Русе, можете да очаквате да платите средно около 21,01лв.. Може да успеете да намерите цени до 19,20лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Русе

 
Sep 26
вторник
20°
19,24лв.
29,02лв.
Sep 27
сряда
19°
19,16лв.
29,04лв.
Sep 28
четвъртък
20°
19,20лв.
29,04лв.
Sep 29
петък
22°
19,16лв.
29,04лв.
Sep 30
събота
23°
19,16лв.
29,04лв.
Oct 01
неделя
23°
19,16лв.
29,04лв.
Oct 02
понеделник
23°
19,20лв.
29,04лв.
Евтини билети за от София до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Русе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 16лв. до 19лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 18% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Русе

Най-евтините билети за влак София - Русе могат да бъдат намерени само за 9лв., ако имате късмет, или средно за 16лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от София до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Русе от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

София до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.6kg
Автобус
16.9kg
Полет
675.7kg
Кола
65.2kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Русе са 2.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Русе? Като вземете влака между София и Русе, ще спестите 673.1kg CO2 емисии спрямо полет, 14.3kg спрямо автобус и 62.6kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Русе?
Билет влак от София до Русе е 20,39лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,16лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Русе е 19,16лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Русе от влак?
София до Русе е 250,0 km.
Колко време трае влак между София и Русе?
София до Русе е средно 7 ч. 30 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч. 59 мин..
Какви компании работят от София до Русе?
София до Русе се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от София до Русе?
София до Русе има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Русе?
Най-ранният влак от София до Русе тръгва на 06:49. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Русе?
Последният влак от София до Русе тръгва на 23:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,16лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Русе?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Русе. Можете да преминете от СОФИЯ, СОФИЯ СЕВЕР, Sofia and Sofia Sever и можете да стигнете до РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ, Ruse-tovarna-sp, Ruse-razpredelitelna and Ruse.
Колко директни връзки преминават от София до Русе?
Има средно 2 от София до Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Русе е 5 ч. 59 мин..
Има ли директен влак от София към Русе?
Да, има директен влак между София и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за София до Русе от влак?
Пътуването на влак от София до Русе създава 2.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути