Намерете влак от Стара Загора до Пловдив

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Стара Загора до Пловдив с влак

Пътуването от Стара Загора до Пловдив от влак е 79,91 km и отнема 2 ч 42 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 03:34 ч. и последното на 23:58 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Пловдив от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 42 мин
Връзка на ден14
Първо заминаване03:34 ч.
Последно заминаване23:58 ч.
Разстояние79,91 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеПловдив
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Stara Zagora до Plovdiv

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуването ви от Стара Загора до Пловдив с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стара Загора до Пловдив. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Стара Загора до Пловдив?

Цените на билетите за влак от Стара Загора до Пловдив варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Стара Загора до Пловдив ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Стара Загора до Пловдив. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Стара Загора до Пловдив с влак?

Разстоянието между Стара Загора и Пловдив е приблизително 79,91 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 42 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Стара Загора и Пловдив с влак обикновено отнема 2 ч 42 мин, за да се измине разстояние от 79,91 km. Най-краткото пътуване от Стара Загора до Пловдив ще ви отнеме 1 ч 48 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Пловдив е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Пловдив?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Пловдив. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. Те се свързват със спирки, включително Plovdiv Central Train Station в Пловдив. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Пловдив.

Колко пътувания от Стара Загора до Пловдив има всеки ден?

Средно има 14 заминаващи ежедневно от Стара Загора до Пловдив. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 5 заминаващи от Стара Загора, които пътуват директно до Пловдив. Има 9 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Пловдив. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stara Zagora до Plovdiv

Евтини билети за влак от Стара Загора до Пловдив
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Пловдив.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Пловдив, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Пловдив.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stara Zagora до Plovdiv

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Пловдив

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Пловдив могат да бъдат намерени само за 3,09 лв., ако имате късмет, или средно за 9,62 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,54 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пловдив с влак

Когато пътувате до Пловдив с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Пловдив
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Пловдив от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Пловдив Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.59kg
Автобус
5.99kg
Полет
15.98kg
Кола
12.79kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Пловдив с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Пловдив са 5.59kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Пловдив? Като вземете влака между Стара Загора и Пловдив, ще спестите 10.39kg CO2 емисии спрямо полет, 0.4kg спрямо автобус и 7.2kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Стара Загора и Пловдив от влак?
Стара Загора до Пловдив е 79,91 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Пловдив?
Стара Загора до Пловдив е средно 2 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 48 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Пловдив?
Стара Загора до Пловдив има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Пловдив?
Най-ранният влак от Стара Загора до Пловдив тръгва на 03:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Пловдив?
Последният влак от Стара Загора до Пловдив тръгва на 23:58 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Пловдив?
Има средно 5 от Стара Загора до Пловдив.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Пловдив от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Пловдив е 1 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Пловдив?
Да, има директен влак между Стара Загора и Пловдив.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Пловдив от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Пловдив създава 5.59kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Пловдив

Свързани маршрути

Други популярни маршрути