Намерете влак от Стара Загора до Пловдив


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,57лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 8 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 03:17
Последно отпътуване: 18:55
Разстояние 80km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Пловдив на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Пловдив. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стара Загора до Пловдив, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Стара Загора до Пловдив?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Стара Загора и Пловдив.

Колко е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Пловдив?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Пловдив също само за 2,85 лв., докато средната цена е 3,88 лв..

Влакове от Стара Загора до Пловдив


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Пловдив?

Влаковете до Пловдив могат да заминат от СТАРА ЗАГОРА и да пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Стара Загора с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стара Загора до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 9 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Стара Загора до Пловдив с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Пловдив тръгва в 03:06, последният е насрочен за 13:06. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 45 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Пловдив за 2 hours and 12 minutes.