Намерете влак от София до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,04 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 15 мин.
връзки на ден 19
Първо заминаване 07:53
Последно отпътуване 21:25
разстояние 200 km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Димитровград, Област Хасково

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Димитровград, Област Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Димитровград, Област Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Димитровград, Област Хасково?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Димитровград, Област Хасково от 0,04 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 7,84 лв..

Влакове от София до Димитровград, Област Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Димитровград, Област Хасково, предлагани от Bdz.

Цена на билет - всеки ден

19,20 лв. 19,17 лв. 19,17 лв. Още 19,21 лв. 19,21 лв. Още

Влакове от София до Димитровград, Област Хасково

Колко време ви трябва, за да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак?

Средната продължителност на пътуването е 6 ч. 15 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Димитровград, Област Хасково за 3 ч. 41 мин.. Първият влак тръгва от София в 07:53, докато последният тръгва в 21:25.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД and ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от София до Димитровград, Област Хасково всеки ден?

Ако желаете да отидете в Димитровград, Област Хасково от София с влак, 19 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 3 маршрута са преки линии, докато 16 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Димитровград, Област Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

19 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 16 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.