Влак София - Димитровград, Област Хасково цени от 3,93 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Димитровград, Област Хасково с влак

Пътуването от София до Димитровград, Област Хасково от влак е 200,56 km и отнема 6 ч 0 мин. Има 19 връзки на ден, с първото заминаване на 05:25 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково от влак само за 3,93 лв. или за 36,30 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,93 лв..

Най-ниската цена3,93 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 0 мин
Връзка на ден19
Най-ниската цена3,93 лв.
Най-висока цена36,30 лв.
Първо заминаване05:25 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние200,56 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Димитровград, Област Хасково

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Димитровград, Област Хасково?

Цените на билетите за влак от София до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от София до Димитровград, Област Хасково ще струват 3,93 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,23 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,23 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от София до Димитровград, Област Хасково с влак?

Пътуването от София до Димитровград, Област Хасково с влак обикновено отнема 6 ч 0 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 200,56 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 0 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Димитровград, Област Хасково продължава около 200,56 km и обикновено отнема приблизително 6 ч 0 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 31 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Димитровград, Област Хасково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от София до Димитровград, Област Хасково?

Първият заминаващ за деня от София до Димитровград, Област Хасково тръгва в 05:25 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Димитровград, Област Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от София до Димитровград, Област Хасково тръгва в 05:25 ч., докато последният отпътува в 22:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Димитровград, Област Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Димитровград, Област Хасково?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Димитровград, Област Хасково, може да успеете да слезете на спирки като Dimitrovgrad(BG). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Димитровград, Област Хасково?

Ще можете да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 19 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 5 директни връзки от София до Димитровград, Област Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 14 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Евтини билети за влак от София до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,86 лв. до 12,09 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 27% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините билети за влак София - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 5,67 лв., ако имате късмет, или средно за 10,21 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,48 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с влак

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Димитровград, Област Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.04kg
Автобус
15.04kg
Полет
40.11kg
Кола
32.09kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Димитровград, Област Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Димитровград, Област Хасково са 14.04kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Димитровград, Област Хасково? Като вземете влака между София и Димитровград, Област Хасково, ще спестите 26.07kg CO2 емисии спрямо полет, 1kg спрямо автобус и 18.05kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Димитровград, Област Хасково?
Билет влак от София до Димитровград, Област Хасково е 14,23 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,93 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Димитровград, Област Хасково е 3,93 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Димитровград, Област Хасково от влак?
София до Димитровград, Област Хасково е 200,56 km.
Колко време трае влак между София и Димитровград, Област Хасково?
София до Димитровград, Област Хасково е средно 6 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 31 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Димитровград, Област Хасково?
София до Димитровград, Област Хасково има средно 19 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният влак от София до Димитровград, Област Хасково тръгва на 05:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Димитровград, Област Хасково?
Последният влак от София до Димитровград, Област Хасково тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,93 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 5 от София до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Димитровград, Област Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Димитровград, Област Хасково е 3 ч 31 мин.
Има ли директен влак от София към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен влак между София и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за София до Димитровград, Област Хасково от влак?
Пътуването на влак от София до Димитровград, Област Хасково създава 14.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути