Намерете влак от София до Димитровград, Област Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 33 мин.
Връзки на ден 114
Първо заминаване: 06:59
Последно отпътуване: 23:55
Разстояние 200km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Димитровград, Област Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от София до Димитровград, Област Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Димитровград, Област Хасково.

Каква е цената на билетите за влак от София до Димитровград, Област Хасково?

Билетите за влак от София до Димитровград, Област Хасково струват средно 23,08 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,25 лв..

Цена на билет София - Димитровград, Област Хасково всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
17,31 лв.17,33 лв.17,31 лв.17,29 лв.17,31 лв. Още Още

Влакове от София до Димитровград, Област Хасково


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия София - Димитровград, Област Хасково?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ и пристигат на ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Пътуване с влак до Димитровград, Област Хасково от София: колко връзки дневно има?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак?

Необходими са средно 7 hours and 33 minutes да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 35 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:11, докато последният тръгва от София в 23:11.