Намерете влак от София до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,20 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 10 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 07:53
Последно отпътуване 01:25
разстояние 246 km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от София до Сливен

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Сливен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Сливен?

Средната цена на билети за влак от София до Сливен е 16,25 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от София до Сливен могат да бъдат около 0,20 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от София до Сливен?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Сливен.

Цена на билет - всеки ден

18,46 лв. 17,56 лв. Още 17,56 лв. Още 17,60 лв. 17,56 лв.

Влакове от София до Сливен

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Сливен

Необходими са средно 7 ч. 10 мин. да стигнете до Сливен с влак, но ще ви отнеме 4 ч. 47 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:53, докато последният тръгва от София в 01:25.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от София до Сливен?

Влаковете до Сливен ще заминат от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на СЛИВЕН.

Тъй като пътуването между София и Сливен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко връзки дневно има до Сливен от София с влак?

11 влакови връзки съществуват дневно до Сливен от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 директни линии, спрямо 10 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Сливен в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

11 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Сливен с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.