Влак София - Сливен цени от 12,97 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Сливен с влак

Пътуването от София до Сливен от влак е 245,87 km и отнема 7 ч 1 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 05:35 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Сливен от влак само за 12,97 лв. или за 29,06 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,97 лв..

Най-ниската цена12,97 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 1 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена12,97 лв.
Най-висока цена29,06 лв.
Първо заминаване05:35 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние245,87 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСливен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от София до Сливен

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Сливен

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Сливен с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Сливен. Средно обаче ще платите около 16,99 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 12,97 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 16,99 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Сливен с влак?

При разстояние от 245,87 km между София и Сливен, обикновено отнема 7 ч 1 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 1 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Сливен обхваща разстояние от 245,87 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 7 ч 1 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 28 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Сливен?

Първият заминаващ за деня от София до Сливен тръгва в 05:35 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от София до Сливен тръгва в 05:35 ч., докато последният отпътува в 22:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Сливен?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Сливен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Сливен.

Колко пътувания от София до Сливен има всеки ден?

Маршрутът от София до Сливен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 12 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Сливен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 10 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Сливен

Евтини билети за влак от София до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Сливен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 11,19 лв. до 13,91 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 20% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Сливен

Най-евтините билети за влак София - Сливен могат да бъдат намерени само за 12,60 лв., ако имате късмет, или средно за 13,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,87 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с влак

Когато пътувате до Сливен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Сливен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Сливен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.21kg
Автобус
18.44kg
Полет
49.17kg
Кола
39.34kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Сливен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Сливен са 17.21kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Сливен? Като вземете влака между София и Сливен, ще спестите 31.96kg CO2 емисии спрямо полет, 1.23kg спрямо автобус и 22.13kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Сливен?
Билет влак от София до Сливен е 16,99 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Сливен е 12,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Сливен от влак?
София до Сливен е 245,87 km.
Колко време трае влак между София и Сливен?
София до Сливен е средно 7 ч 1 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Сливен?
София до Сливен има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Сливен?
Най-ранният влак от София до Сливен тръгва на 05:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Сливен?
Последният влак от София до Сливен тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Сливен?
Има средно 2 от София до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Сливен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Сливен е 4 ч 28 мин.
Има ли директен влак от София към Сливен?
Да, има директен влак между София и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Сливен от влак?
Пътуването на влак от София до Сливен създава 17.21kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути