Намерете влак от София до Сливен


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,52лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 43 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:55
Разстояние 246km

Евтини билети за влак от София до Сливен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Сливен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от София до Сливен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Сливен, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Сливен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Сливен също само за 6,40 лв., докато средната цена е 9,63 лв..

Цена на билет София - Сливен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
17,99 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от София до Сливен


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между София и Сливен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Сливен?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и пристигат на СЛИВЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Сливен?

14 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Сливен с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливен с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Сливен за 5 hours and 5 minutes, но средно отнема 5 hours and 54 minutes. Първият влак, водещ до Сливен е в 05:05, докато последният тръгва от София в 22:05.