Намерете влак от София до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 39 мин.
Връзки на ден 96
Първо заминаване: 06:41
Последно отпътуване: 00:05
Разстояние 246km

Евтини билети за влак от София до Сливен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Сливен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от София до Сливен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Сливен, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Сливен?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Сливен също само за 6,40 лв., докато средната цена е 31,03 лв..

Цена на билет София - Сливен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
18 лв.19 лв.19 лв.19 лв.19 лв. Още Още

Влакове от София до Сливен


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между София и Сливен е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Сливен?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ и пристигат на СЛИВЕН.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Сливен?

16 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Сливен с влак. Моля, имайте предвид, че има 16 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Сливен с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Сливен за 5 hours and 7 minutes, но средно отнема 6 hours and 37 minutes. Първият влак, водещ до Сливен е в 07:11, докато последният тръгва от София в 00:11.