Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от София до Сливен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Сливен

откривам

Пътуването ви от София до Сливен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Сливен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

София да се Сливен с влак

разстояние 246 km
Заминаване София
Пристигане Сливен
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Сливен всеки ден

 
Днес
24,54 лв.
Утре
25,01 лв.
След 2 дни
25,01 лв.
След 3 дни
24,99 лв.
След 4 дни
24,99 лв.
След 5 дни
24,51 лв.
След 6 дни
24,90 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Сливен

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

25,05 лв.

Дата
събота 9 юли 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Централна автогара - Сливен Централна автогара
11:00 - 16:20
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
5 ч. 20 мин.
CO2: 8.64kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Сливен с влак?

Пътуването между София и Сливен с влак е приблизително 246 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Сливен?

Първото пътуване през нощта тръгва от София в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Сливен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от София до Сливен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Сливен. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те се свързват със спирки, включително СЛИВЕН в Сливен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Сливен.

Колко пътувания от София до Сливен има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване