Намерете влак от Перник до Атина

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Перник до Атина с влак

Пътуването от Перник до Атина от влак е 517,61 km и отнема 13 ч 47 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 17:48 ч. и последното на 17:59 ч.. Възможно е да пътувате от Перник до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването13 ч 47 мин
Връзка на ден2
Първо заминаване17:48 ч.
Последно заминаване17:59 ч.
Разстояние517,61 km
ЗаминаванеПерник
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Бързо и лесно пътуване от Перник до Атина с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Перник до Атина. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Перник до Атина?

Цените ще варират, когато пътувате от Перник до Атина. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Перник до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Перник до Атина, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Перник до Атина с влак?

Пътуването между Перник и Атина с влак е приблизително 517,61 km. Ще ви отнеме около 13 ч 47 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Перник и Атина е около 517,61 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 13 ч 47 мин. Обаче най-бързите маршрути между Перник и Атина продължават 13 ч 7 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Перник до Атина?

По принцип първото отпътуване за деня от Перник ще бъде в 17:48 ч., а последното - в 17:59 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Перник до Атина могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Перник до Атина, който обикновено тръгва в 17:48 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 17:59 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Перник до Атина с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Перник и Атина. Можете да започнете пътуването си в Перник на спирки като Pernik Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Athens - Any hotel,Siamos Tours Athens,Athens Karolou в Атина. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Перник до Атина.

Колко пъти на ден има тръгващи от Перник за Атина?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Перник до Атина. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Перник, които пътуват директно до Атина. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Перник до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Перник до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Перник до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Перник до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Перник до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Перник до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Перник до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Перник до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
36.23kg
Автобус
38.82kg
Полет
103.52kg
Кола
82.82kg
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Перник и Атина са 36.23kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Перник и Атина? Като вземете влака между Перник и Атина, ще спестите 67.29kg CO2 емисии спрямо полет, 2.59kg спрямо автобус и 46.59kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Перник и Атина от влак?
Перник до Атина е 517,61 km.
Колко време трае влак между Перник и Атина?
Перник до Атина е средно 13 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 7 мин.
Колко влак на ден преминават от Перник до Атина?
Перник до Атина има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Перник до Атина?
Най-ранният влак от Перник до Атина тръгва на 17:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Перник до Атина?
Последният влак от Перник до Атина тръгва на 17:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Перник до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Перник и Атина е 13 ч 7 мин.
Има ли директен влак от Перник към Атина?
Да, има директен влак между Перник и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Перник до Атина от влак?
Пътуването на влак от Перник до Атина създава 36.23kg CO2 емисии.

Отидете локално от Перник

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Перник

Международни маршрути от Перник и близките райони

Други дестинации от Перник

Основни маршрути до Атина

Други популярни маршрути