Влак София - Габрово цени от 5,19 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Габрово с влак

Пътуването от София до Габрово от влак е 165,39 km и отнема 6 ч 54 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 07:06 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Габрово от влак само за 5,19 лв. или за 20,37 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,19 лв..

Най-ниската цена5,19 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 54 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена5,19 лв.
Най-висока цена20,37 лв.
Първо заминаване07:06 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние165,39 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеГаброво
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от София до Габрово

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от София до Габрово с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Габрово? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Габрово, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от София до Габрово?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Габрово. Средно обаче ще платите около 16,83 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,19 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Габрово. Средно обаче ще платите около 16,83 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Габрово с влак?

Пътуването между София и Габрово с влак е приблизително 165,39 km. Ще ви отнеме около 6 ч 54 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от София до Габрово обхваща разстояние от 165,39 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 6 ч 54 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 37 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Габрово по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от София до Габрово?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 07:06 ч., а последното - в 22:55 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Габрово могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Габрово, който тръгва в 07:06 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Габрово?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Габрово. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Gabrovo, Avtogara (Габрово, Автогара) в Габрово. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Габрово.

Колко пътувания от София до Габрово се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от София до Габрово може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Габрово. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Габрово варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Габрово

Евтини билети за влак от София до Габрово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Габрово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Габрово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Габрово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Габрово

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 13,03 лв. до 17,40 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 25% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Габрово

Най-евтините билети за влак София - Габрово могат да бъдат намерени само за 13,58 лв., ако имате късмет, или средно за 14,92 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Габрово с влак

Когато пътувате до Габрово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Габрово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Габрово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Габрово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.58kg
Автобус
12.4kg
Полет
33.08kg
Кола
26.46kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Габрово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Габрово са 11.58kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Габрово? Като вземете влака между София и Габрово, ще спестите 21.5kg CO2 емисии спрямо полет, 0.82kg спрямо автобус и 14.88kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Габрово?
Билет влак от София до Габрово е 16,83 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,19 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Габрово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Габрово е 5,19 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Габрово от влак?
София до Габрово е 165,39 km.
Колко време трае влак между София и Габрово?
София до Габрово е средно 6 ч 54 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 37 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Габрово?
София до Габрово има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Габрово?
Най-ранният влак от София до Габрово тръгва на 07:06 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Габрово?
Последният влак от София до Габрово тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Габрово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,19 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Габрово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Габрово е 5 ч 37 мин.
Има ли директен влак от София към Габрово?
Да, има директен влак между София и Габрово.
Какви са емисиите на CO2 за София до Габрово от влак?
Пътуването на влак от София до Габрово създава 11.58kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Габрово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути