Намерете влак от София до Габрово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 6 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 165km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Габрово

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Габрово. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Габрово, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Габрово?

За да стигнете до Габрово с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Габрово?

Билетите за влак от София до Габрово струват средно 9,66 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,50 лв..

Цена на билет София - Габрово всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
17 лв.17 лв. Още Още 17 лв. Още Още

Влакове от София до Габрово


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Габрово?

Влаковете до Габрово ще заминат от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и ще пристигнат на ГАБРОВО.

Колко влакови връзки има от София до Габрово всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Габрово от София, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Габрово и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Габрово тръгва в 07:11, последният е насрочен за 23:11. Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 36 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Габрово за 5 hours and 55 minutes.