Намерете влак от София до Габрово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,23 лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 11 мин.
връзки на ден 8
Първо заминаване 09:10
Последно отпътуване 01:50
разстояние 165 km

Евтини билети за влак от София до Габрово на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Габрово. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Каква е цената на билетите за влак от София до Габрово?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Габрово от 0,23 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,39 лв..

Кои фирми пътуват от София до Габрово с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Габрово.

Цена на билет - всеки ден

16,78 лв. 16,80 лв. 16,78 лв. 16,78 лв. 16,78 лв. 16,76 лв. 16,80 лв.

Влакове от София до Габрово

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Габрово

Необходими са средно 7 ч. 11 мин. да стигнете до Габрово с влак, но ще ви отнеме 5 ч. 52 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 09:10, докато последният тръгва от София в 01:50.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Габрово?

Влаковете до Габрово заминават от София от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ГАБРОВО.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между София и Габрово, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има за пътуване до Габрово от София с влак?

8 влакови връзки съществуват дневно до Габрово от София. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 8 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Габрово в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Габрово от София, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 8 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.