Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Габрово

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Габрово

откривам

Бързо и лесно пътуване от София до Габрово с Virail

Планирате да пътувате от София до Габрово? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

София да се Габрово с влак

разстояние 165 km
Заминаване София
Пристигане Габрово
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Габрово всеки ден

 
Днес
20,01 лв.
Утре
20,02 лв.
След 2 дни
20,01 лв.
След 3 дни
20,01 лв.
След 4 дни
19,99 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
20,01 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Габрово

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

19,99 лв.

Дата
неделя 29 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Sofia Central Bus Station - Gabrovo Bus Station
11:00 - 14:05
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч. 5 мин.
CO2: 5.81kg
Най-

Колко дълго е пътуването от София до Габрово с влак?

Пътуването от София до Габрово с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 166 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват заминаващите от София до Габрово?

Първият отпътуващ през нощта от София до Габрово тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Габрово. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Габрово с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Пристигайки в Габрово, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ГАБРОВО. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Габрово.

Колко ежедневни пътувания има от София до Габрово?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Габрово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване