Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от София до Пазарджик

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Пазарджик

откривам

Стигнете от София до Пазарджик с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Пазарджик? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

София да се Пазарджик с влак

разстояние 100 km
Заминаване София
Пристигане Пазарджик
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Пазарджик всеки ден

 
Днес
Още
Утре
12,01 лв.
След 2 дни
12,01 лв.
След 3 дни
12,01 лв.
След 4 дни
12,03 лв.
След 5 дни
12,01 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Пазарджик

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

11,99 лв.

Дата
вторник 5 юли 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Централна автогара - Пазарджик Нова автогара
18:00 - 19:45
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч. 45 мин.
CO2: 3.51kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Пазарджик с влак?

Пътуването от София до Пазарджик с влак обикновено отнема . Това пътуване обхваща разстояние от 100 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Пазарджик?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Пазарджик, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Пазарджик?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Пазарджик. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Те се свързват със спирки, включително ПАЗАРДЖИК в Пазарджик. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Пазарджик.

Колко ежедневни пътувания има от София до Пазарджик?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване