Намерете влак от София до Пазарджик

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

София до Пазарджик с влак

Пътуването от София до Пазарджик от влак е 99,69 km и отнема 2 ч 46 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 05:47 ч. и последното на 22:25 ч.. Възможно е да пътувате от София до Пазарджик от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 46 мин
Връзка на ден14
Първо заминаване05:47 ч.
Последно заминаване22:25 ч.
Разстояние99,69 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от София до Пазарджик

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от София до Пазарджик с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Пазарджик? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Пазарджик, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Пазарджик с влак?

Най-евтините билети за влак от София до Пазарджик струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Пазарджик.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Пазарджик. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Пазарджик с влак?

При разстояние от 99,69 km между София и Пазарджик, обикновено отнема 2 ч 46 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 46 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Пазарджик обхваща разстояние от 99,69 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 46 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 5 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Пазарджик по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Пазарджик?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 05:47 ч., а последното - в 22:25 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Пазарджик могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 05:47 ч., а последният - в 22:25 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Пазарджик могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Пазарджик?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Пристигайки в Пазарджик, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пазарджик.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Пазарджик?

Маршрутът от София до Пазарджик се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 14 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Пазарджик, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 8 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Пазарджик

Евтини билети за влак от София до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Пазарджик

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,63 лв. до 176,00 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 94% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Пазарджик

Най-евтините билети за влак София - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 2,58 лв., ако имате късмет, или средно за 7,85 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,94 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с влак

Когато пътувате до Пазарджик с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Пазарджик от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Пазарджик Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.98kg
Автобус
7.48kg
Полет
19.94kg
Кола
15.95kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Пазарджик с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Пазарджик са 6.98kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Пазарджик? Като вземете влака между София и Пазарджик, ще спестите 12.96kg CO2 емисии спрямо полет, 0.5kg спрямо автобус и 8.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между София и Пазарджик от влак?
София до Пазарджик е 99,69 km.
Колко време трае влак между София и Пазарджик?
София до Пазарджик е средно 2 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 5 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Пазарджик?
София до Пазарджик има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Пазарджик?
Най-ранният влак от София до Пазарджик тръгва на 05:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Пазарджик?
Последният влак от София до Пазарджик тръгва на 22:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от София до Пазарджик?
Има средно 8 от София до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Пазарджик от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Пазарджик е 2 ч 5 мин.
Има ли директен влак от София към Пазарджик?
Да, има директен влак между София и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за София до Пазарджик от влак?
Пътуването на влак от София до Пазарджик създава 6.98kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути