Намерете влак от София до Пазарджик

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 34 мин.
Връзки на ден 48
Първо заминаване: 05:15
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 100km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Пазарджик

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от София до Пазарджик с влак?

За да стигнете до Пазарджик с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Пазарджик?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Пазарджик също само за 3,05 лв., докато средната цена е 11,53 лв..

Цена на билет София - Пазарджик всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
14 лв.14 лв.14 лв.11 лв.10 лв.14 лв. Още

Влакове от София до Пазарджик


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между София и Пазарджик е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Пазарджик и къде ще пристигнете?

Влаковете до Пазарджик ще заминат от СОФИЯ и ще пристигнат на ПАЗАРДЖИК.

Колко влакови връзки има от София до Пазарджик всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Пазарджик от София, моля имайте предвид, че има 24 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 12 маршрута с поне една смяна, спрямо 12 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Пазарджик с влак?

Първият влак до Пазарджик тръгва в 05:12, докато последният в 21:12. Пътуването продължава средно 2 hours and 23 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пазарджик за 1 hour and 55 minutes.