Намерете влак от София до Пазарджик

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,08 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 33 мин.
връзки на ден 25
Първо заминаване 07:30
Последно отпътуване 01:50
разстояние 100 km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Пазарджик

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Пазарджик. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Пазарджик?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Пазарджик от 0,08 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,10 лв..

Кои фирми пътуват от София до Пазарджик с влак?

За да стигнете до Пазарджик с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Цена на билет - всеки ден

10,97 лв. 10,97 лв. Още 10,97 лв. 11,01 лв. 10,99 лв. Още

Влакове от София до Пазарджик

За колко време ще отидете от София до Пазарджик с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Пазарджик тръгва в 07:30, последният е насрочен за 01:50. Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 33 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Пазарджик за 1 ч. 59 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Пазарджик?

Влаковете до Пазарджик заминават от София от СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ПАЗАРДЖИК.

Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Тъй като пътуването между София и Пазарджик е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Колко влакови връзки има от София до Пазарджик всеки ден?

Ако желаете да отидете в Пазарджик от София с влак, 25 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 13 маршрута са преки линии, докато 12 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако искате да пътувате от София до Пазарджик с влак, има 25 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 13 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.