Влак София - Сандански цени от 2,07 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
2,07 лв.

София до Сандански с влак

Пътуването от София до Сандански от влак е 125,93 km и отнема 3 ч 59 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 06:27 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Сандански от влак само за 2,07 лв. или за 10,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,07 лв..

Най-ниската цена2,07 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 59 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена2,07 лв.
Най-висока цена10,41 лв.
Първо заминаване06:27 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние125,93 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСандански
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Sandanski

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Сандански с Virail

Планирате да пътувате от София до Сандански? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от София до Сандански?

Когато пътувате от София до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 9,88 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,07 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 9,88 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от София до Сандански с влак?

Пътуването от София до Сандански с влак обикновено отнема 3 ч 59 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 125,93 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 59 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Сандански с влак обикновено отнема 3 ч 59 мин, за да се измине разстояние от 125,93 km. Най-краткото пътуване от София до Сандански ще ви отнеме 3 ч 20 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Сандански е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Сандански?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 06:27 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Сандански. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от София до Сандански тръгва в 06:27 ч., докато последният отпътува в 17:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Сандански. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Сандански с влак?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Сандански, може да успеете да слезете на спирки като Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Сандански има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от София до Сандански може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 7 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Сандански. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Сандански варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Sandanski

Евтини билети за влак от София до Сандански
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Сандански.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Сандански, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Сандански.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Sandanski

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 2,07 лв. до 10,35 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 80% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Сандански

Най-евтините билети за влак София - Сандански могат да бъдат намерени само за 4,70 лв., ако имате късмет, или средно за 8,44 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,11 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сандански с влак

Когато пътувате до Сандански с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Сандански
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Сандански от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Сандански Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.82kg
Автобус
9.44kg
Полет
25.19kg
Кола
20.15kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Сандански с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Сандански са 8.82kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Сандански? Като вземете влака между София и Сандански, ще спестите 16.37kg CO2 емисии спрямо полет, 0.62kg спрямо автобус и 11.33kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Сандански?
Билет влак от София до Сандански е 9,88 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,07 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Сандански?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Сандански е 2,07 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Сандански от влак?
София до Сандански е 125,93 km.
Колко време трае влак между София и Сандански?
София до Сандански е средно 3 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 20 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Сандански?
София до Сандански има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Сандански?
Най-ранният влак от София до Сандански тръгва на 06:27 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Сандански?
Последният влак от София до Сандански тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Сандански?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,07 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Сандански?
Има средно 3 от София до Сандански.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Сандански от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Сандански е 3 ч 20 мин.
Има ли директен влак от София към Сандански?
Да, има директен влак между София и Сандански.
Какви са емисиите на CO2 за София до Сандански от влак?
Пътуването на влак от София до Сандански създава 8.82kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Сандански

Свързани маршрути

Други популярни маршрути