Намерете влак от София до Сандански

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 38 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 06:55
Последно отпътуване: 17:05
Разстояние 126km

Евтини билети за влак от София до Сандански на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от София до Сандански. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Сандански?

За да стигнете до Сандански с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Сандански?

Билетите за влак от София до Сандански струват средно 7,93 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,45 лв..

Цена на билет София - Сандански всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
12,01 лв.12,01 лв.11,99 лв.12,01 лв.12,01 лв.12,01 лв. Още

Влакове от София до Сандански


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между София и Сандански, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Сандански?

Влаковете до Сандански ще заминат от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и ще пристигнат на САНДАНСКИ.

Колко влакови връзки има от София до Сандански всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Сандански от София, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Сандански и колко време е пътуването?

Първият влак до Сандански тръгва в 07:11, докато последният в 17:11. Пътуването продължава средно 3 hours and 50 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Сандански за 3 hours and 11 minutes.