Намерете влак от София до Варна

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч.
Връзки на ден 128
Първо заминаване: 06:59
Последно отпътуване: 23:55
Разстояние 378km

Евтини билети за влак от София до Варна на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от София до Варна: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Варна, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от София до Варна?

Билетите за влак от София до Варна струват средно 39,50 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,00 лв..

Цена на билет София - Варна всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
29,98 лв.30,00 лв.30,00 лв.30,00 лв.30,00 лв.32,33 лв.30,00 лв.
66,03 лв.86,66 лв.86,66 лв.86,66 лв.261,46 лв.207,20 лв.86,66 лв.

Влакове от София до Варна


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Варна и къде ще пристигнете?

Влаковете до Варна заминават от София от СОФИЯ и пристигат на ВАРНА or ВАРНА - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от София с влак?

Ако трябва да пътувате до Варна от София, моля имайте предвид, че има 30 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 21 маршрута с поне една смяна, спрямо 9 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Варна и колко време е пътуването?

Първият влак до Варна тръгва в 08:11, докато последният в 23:11. Пътуването продължава средно 8 hours and 26 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 7 hours and 58 minutes.