Намерете влак от София до Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Варна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,34лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 1 мин.
Връзки на ден 128
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 22:55
Разстояние 378km

Евтини билети за влак от София до Варна на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от София до Варна: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от София до Варна, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от София до Варна?

Билетите за влак от София до Варна струват средно 39,50 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 11,00 лв..

Цена на билет София - Варна всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
32 лв.30 лв.30 лв.32 лв.30 лв.32 лв.32 лв.
60 лв.286 лв.60 лв.60 лв.241 лв.61 лв.60 лв.
Още 12 лв. Още Още 12 лв. Още Още

Влакове от София до Варна


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Варна и къде ще пристигнете?

Влаковете до Варна заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ВАРНА or ВАРНА - СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Варна от София с влак?

Ако трябва да пътувате до Варна от София, моля имайте предвид, че има 30 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 21 маршрута с поне една смяна, спрямо 9 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Варна и колко време е пътуването?

Първият влак до Варна тръгва в 07:11, докато последният в 22:04. Пътуването продължава средно 8 hours and 47 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 7 hours and 58 minutes.