Train Illustration

Намерете влак от София до Варна

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от София до Варна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Варна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

София да се Варна с влак

разстояние 378 km
Заминаване София
Пристигане Варна
Превозвачи Bdz

Цена на билет София - Варна всеки ден

 
Днес
33,13 лв.
Утре
33,13 лв.
След 2 дни
33,13 лв.
След 3 дни
33,13 лв.
След 4 дни
33,13 лв.
След 5 дни
33,13 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Варна

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

34 лв.

Дата
събота 8 октомври 2022
Global Biomet (Глобал Биомет)-logo
София Централна автогара - Варна Централна автогара
22:30 - 04:45
Global Biomet (Глобал Биомет)
6 ч. 15 мин.
CO2: 13.31kg
Най-

Колко време отнема пътуването от София до Варна с влак?

Пътуването между София и Варна с влак е приблизително 379 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Варна?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Варна, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Варна с влак?

Можете да тръгнете от София на спирки като СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Варна на следните спирки: ВАРНА and ВАРНА - СП.. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Варна. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Варна?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване