Намерете влак от София до Варна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,30 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 30 мин.
връзки на ден 28
Първо заминаване 08:53
Последно отпътуване 01:46
разстояние 378 km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Варна

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Варна?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от София до Варна за 0,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Варна струват средно 8,49 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от София до Варна?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Варна.

Цена на билет - всеки ден

30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв. 30 лв.
104,30 лв. 111,58 лв. 97,05 лв. 96,42 лв. 94,92 лв. 97,05 лв. 78,23 лв.

Влакове от София до Варна

Колко време отнема от София до Варна и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Варна за 7 ч. 9 мин., но средно отнема 9 ч. 30 мин.. Първият влак, водещ до Варна е в 08:53, докато последният тръгва от София в 01:46.

От кои станции пътуват влаковете до Варна?

Влаковете до Варна могат да заминат от СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ и да пристигнат на ВАРНА and ВАРНА - СП..

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Варна?

Ако желаете да отидете в Варна от София с влак, 28 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 8 маршрута са преки линии, докато 20 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Варна в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

28 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Варна с влак. Моля, имайте предвид, че има 20 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 8 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.