Намерете влак от София до Варна

Започва от
23,35 лв.
откривам

Нашите партньори

Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.

references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Днес

От 23,35 лв.

Утре

От 22,95 лв.

2 Дни

откривам

Пътуване от София до Варна с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Варна? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Варна, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Варна с влак?

Когато пътувате от София до Варна, можете да очаквате да платите средно около 24,29 лв.. Може да успеете да намерите цени до 22,35 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Обобщение на пътуването с Влак

Пътуването от София до Варна от Train е 378 км и отнема 9 ч. 3 мин.. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 05:50 и последното на 22:55. Възможно е да пътувате от София до Варна от Train само за 22,35 лв. или за 32,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,73 лв..

Най-добра цена 22,35 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 32 мин.
Връзка на ден 16
Най-ниската цена 22,35 лв.
Най-висока цена 32,10 лв.
Първо заминаване 10:10
Последно заминаване 22:55
Разстояние 378 km
Заминаване София
Пристигане Варна
Превозвачи Bdz

Влак Билети от София до Варна

  Feb 03
  11.933
  Feb 04
  11.728
  Feb 05
  Още
  Feb 06
  Още
  Feb 07
  Още
  -1°
  Feb 08
  Още
  -5°
  Feb 09
  Още
  -3°
  Feb 10
  Още
  -2°
  Feb 11
  11.422
  Feb 12
  Още
  Feb 13
  Още
  Feb 14
  Още
  Feb 15
  Още
  Feb 16
  Още
  10°
  Feb 17
  Още
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Сравнете цена и билети

 
Feb 03
Friday
Още
37,86 лв.
Feb 04
Saturday
23,35 лв.
33,01 лв.
Feb 05
Sunday
22,95 лв.
33,01 лв.
Feb 06
Monday
Още
33,01 лв.
Feb 07
Tuesday
-1°
Още
33,09 лв.
Feb 08
Wednesday
-5°
Още
33,09 лв.
Feb 09
Thursday
-3°
Още
33,01 лв.

Най-доброто време за резервация на София - Варна пътуване

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

София до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Полет
108.015kg
Влак
5.306kg
Автобус
25.772kg
Кола
18.571kg

Настаняване, което може да харесате в Варна

Недостъпен

Няма намерени места за настаняване на избраното място за днес.

Ние използваме тази обратна връзка, за да подобрим нашите продукти

често задавани въпроси

Колко време отнема пътуването от София до Варна с влак?

Пътуването от София до Варна обхваща разстояние от 379 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 9 ч. 3 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч. 7 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Варна?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 05:50. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:55. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Варна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Варна с влак?

Можете да тръгнете от София на спирки като СОФИЯ СЕВЕР, СОФИЯ and Sofia. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Варна на следните спирки: ВАРНА and Varnasp.. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Варна. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Варна?

Маршрутът от София до Варна се обслужва от компании, включително Bdz. От този списък на транспортните компании има до 35 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 15 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Варна, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 7 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване