Намерете влак от Хасково до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2 лв.
Продължителност на пътуването 26 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 08:53
Последно отпътуване: 19:14
Разстояние 13km

Евтини билети за влак от Хасково до Димитровград, Област Хасково на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Хасково до Димитровград, Област Хасково с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Хасково до Димитровград, Област Хасково, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Хасково до Димитровград, Област Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Хасково до Димитровград, Област Хасково за 1,05 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Димитровград, Област Хасково струват средно 1,58 лв..

,

Влакове от Хасково до Димитровград, Област Хасково


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Хасково и Димитровград, Област Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Димитровград, Област Хасково?

Влаковете заминават от Хасково от ХАСКОВО и пристигат на ДИМИТРОВГРАД.

Колко влакови връзки има от Хасково до Димитровград, Област Хасково всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Хасково, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 2 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Хасково до Димитровград, Област Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 08:11, последният е насрочен за 19:11. Средната продължителност на пътуването е 26 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Димитровград, Област Хасково за 26 minutes.