Намерете влак от Варна до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 30 мин.
Връзки на ден 70
Първо заминаване: 05:25
Последно отпътуване: 19:10
Разстояние 172km

Евтини билети за влак от Варна до Русе на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Варна до Русе с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Варна - Русе.

Колко е най-евтиният билет за влак от Варна до Русе?

Средната цена на билети за влак от Варна до Русе е 11,38 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Варна до Русе могат да бъдат около 4,95 лв..

Влакове от Варна до Русе


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Варна - Русе?

Влаковете заминават от Варна от ВАРНА - СП. or ВАРНА и пристигат на РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Варна до Русе?

Ако трябва да пътувате до Русе от Варна, моля имайте предвид, че има 32 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 26 маршрута с поне една смяна, спрямо 5 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Варна до Русе с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 20 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Русе за 3 hours and 41 minutes. Първият влак тръгва от Варна в 09:11, докато последният тръгва в 19:11.