Влак Варна - Русе цени от 5,03 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Варна до Русе с влак

Пътуването от Варна до Русе от влак е 172,42 km и отнема 5 ч 20 мин. Има 19 връзки на ден, с първото заминаване на 04:55 ч. и последното на 18:25 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Русе от влак само за 5,03 лв. или за 18,14 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,03 лв..

Най-ниската цена5,03 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 20 мин
Връзка на ден19
Най-ниската цена5,03 лв.
Най-висока цена18,14 лв.
Първо заминаване04:55 ч.
Последно заминаване18:25 ч.
Разстояние172,42 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Varna до Rousse

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Русе

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Варна до Русе. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Варна до Русе?

Средно билетът за влак от Варна до Русе ще ви струва 12,52 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 5,03 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Варна до Русе варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,52 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Варна до Русе с влак?

Разстоянието между Варна и Русе е приблизително 172,42 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 20 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Варна и Русе е около 172,42 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 5 ч 20 мин. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Русе продължават 3 ч 34 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варна до Русе?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Русе. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Те се свързват със спирки, включително Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara) в Русе. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Русе.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Русе?

Ще можете да пътувате от Варна до Русе, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 19 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Варна до Русе, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Варна до Русе всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 17 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Varna до Rousse

Евтини билети за влак от Варна до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Varna до Rousse

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 7,46 лв. до 10,66 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 30% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Русе

Най-евтините билети за влак Варна - Русе могат да бъдат намерени само за 4,23 лв., ако имате късмет, или средно за 8,58 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 11,08 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.07kg
Автобус
12.93kg
Полет
34.48kg
Кола
27.59kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Русе са 12.07kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Русе? Като вземете влака между Варна и Русе, ще спестите 22.41kg CO2 емисии спрямо полет, 0.86kg спрямо автобус и 15.52kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Русе?
Билет влак от Варна до Русе е 12,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Русе е 5,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Русе от влак?
Варна до Русе е 172,42 km.
Колко време трае влак между Варна и Русе?
Варна до Русе е средно 5 ч 20 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 34 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Русе?
Варна до Русе има средно 19 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Русе?
Най-ранният влак от Варна до Русе тръгва на 04:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Русе?
Последният влак от Варна до Русе тръгва на 18:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Русе?
Има средно 2 от Варна до Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Русе е 3 ч 34 мин.
Има ли директен влак от Варна към Русе?
Да, има директен влак между Варна и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Русе от влак?
Пътуването на влак от Варна до Русе създава 12.07kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути