Намерете влак от Варна до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,35 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 29 мин.
връзки на ден 30
Първо заминаване 06:35
Последно отпътуване 21:15
разстояние 172 km

С virail са най-евтините билети за влак от Варна до Русе

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Варна до Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Варна до Русе?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Варна до Русе за 0,35 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Русе струват средно 7,30 лв..

Влакове от Варна до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Варна - Русе.

Влакове от Варна до Русе

Колко време ви трябва, за да стигнете до Русе с влак?

Първият влак до Русе тръгва в 06:35, докато последният в 21:15. Пътуването продължава средно 5 ч. 29 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 3 ч. 46 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Варна до Русе?

Можете да хванете влака до Русе на ВАРНА, който пристига на РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ and РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Пътуване с влак до Русе от Варна: колко връзки дневно има?

30 влакови връзки съществуват дневно до Русе от Варна. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 5 директни линии, спрямо 25 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

30 връзки са налични всеки ден за пътуване от Варна до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 25 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 5 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.