Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Варна до Русе

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Русе

откривам

Пътуване от Варна до Русе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Варна да се Русе с влак

разстояние 172 km
Заминаване Варна
Пристигане Русе
Превозвачи Bdz

Цена на билет Варна - Русе всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
50,12 лв.
След 3 дни
50,11 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
50,15 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Варна - Русе

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

50,11 лв.

Дата
неделя 29 май 2022
Group Plus Ltd-logo
Varna Varna bus station, Vladislava Varnenchika Blvd 158 - Ruse Ruse bus station, Tsar Osvoboditel Blvd 156
05:00 - 17:15
Group Plus Ltd
12 ч. 15 мин.
CO2: 6.06kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Варна до Русе с влак?

Разстоянието между Варна и Русе е приблизително 173 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време на деня мога да пътувам от Варна до Русе?

Първото пътуване през нощта тръгва от Варна в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Варна и Русе. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Русе?

В Варна спирките за заминаване включват ВАРНА. Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ and РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Варна до Русе има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване