Намерете влак от Варна до Русе

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Варна до Русе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Варна до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Варна да се Русе с влак

Продължителност на пътуването 6 ч. 55 мин.
връзки на ден 20
Първо заминаване 04:50
Последно отпътуване 17:10
разстояние 172 km
Заминаване Варна
Пристигане Русе
Превозвачи Bdz

Цена на билет Варна - Русе всеки ден

 
Днес
Още
50,96 лв.
Утре
Още
50,90 лв.
След 2 дни
Още
50,99 лв.
След 3 дни
Още
50,96 лв.
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
20
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Варна - Русе

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Варна до Русе с влак?

Разстоянието между Варна и Русе е около 173 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч. 41 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Варна и Русе продължават 3 ч. 48 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време на деня мога да пътувам от Варна до Русе?

Първият заминаващ за деня от Варна до Русе тръгва в 05:00, докато последния отпътуващ за деня е в 17:10. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Варна и Русе. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Варна до Русе?

В Варна спирките за заминаване включват ВАРНА, Varna and VarnaSp.. Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като РУСЕ ТОВАРНА-СП., РУСЕ, РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА, Ruse-Razpredelitelna and Ruse-TovarnaSp.. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Варна до Русе има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Варна до Русе може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 20 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Bdz. В особено натоварени дни може да има до 44 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Варна до Русе. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Варна до Русе варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 18 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване