Намерете влак от Добрич до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,35лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 52 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 06:10
Последно отпътуване: 20:27
Разстояние 248km

Най-добрите оферти за вашия влак от Добрич до Димитровград, Област Хасково на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Добрич до Димитровград, Област Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Добрич до Димитровград, Област Хасково, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Добрич до Димитровград, Област Хасково?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Добрич до Димитровград, Област Хасково от 9,30 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 13,35 лв..

Влакове от Добрич до Димитровград, Област Хасково


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от ДОБРИЧ - СЕВЕР or ДОБРИЧ и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Добрич до Димитровград, Област Хасково?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Добрич, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Добрич до Димитровград, Област Хасково

Първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 06:01, докато последният в 20:01. Пътуването продължава средно 10 hours and 55 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 8 hours and 54 minutes.