Влак Хасково - Варна цени от 3,01 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Хасково до Варна с влак

Пътуването от Хасково до Варна от влак е 240,49 km и отнема 10 ч 23 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 10:34 ч. и последното на 11:34 ч.. Възможно е да пътувате от Хасково до Варна от влак само за 3,01 лв. или за 11,43 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,01 лв..

Най-ниската цена3,01 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 23 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена3,01 лв.
Най-висока цена11,43 лв.
Първо заминаване10:34 ч.
Последно заминаване11:34 ч.
Разстояние240,49 km
ЗаминаванеХасково
ПристиганеВарна
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Хасково до Варна с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Хасково до Варна. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Хасково до Варна с влак?

Най-евтините билети за влак от Хасково до Варна струват 3,01 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 10,49 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Хасково до Варна.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хасково до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Хасково до Варна, можете да очаквате да платите средно около 10,49 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Хасково до Варна с влак?

Пътуването между Хасково и Варна с влак е приблизително 240,49 km. Ще ви отнеме около 10 ч 23 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Хасково до Варна обхваща разстояние от 240,49 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 10 ч 23 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 10 ч 8 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Хасково до Варна по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Хасково до Варна?

По принцип първото отпътуване за деня от Хасково ще бъде в 10:34 ч., а последното - в 11:34 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Хасково до Варна могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Хасково до Варна, който обикновено тръгва в 10:34 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 11:34 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Хасково до Варна?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Хасково и Варна. Можете да започнете пътуването си в Хасково на спирки като Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara). Те се свързват със спирки, включително Varna Coach Station,Varna Airport, VAR в Варна. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Хасково до Варна.

Колко пъти на ден има пътувания от Хасково до Варна?

Ако искате да стигнете от Хасково до Варна, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Хасково и Варна. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хасково до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Хасково до Варна
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хасково до Варна.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хасково до Варна, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хасково до Варна.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Хасково до Варна

Най-евтините билети за влак Хасково - Варна могат да бъдат намерени само за 9,22 лв., ако имате късмет, или средно за 13,81 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,37 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Варна с влак

Когато пътувате до Варна с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Хасково до Варна
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хасково до Варна от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Хасково до Варна Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.83kg
Автобус
18.04kg
Полет
48.1kg
Кола
38.48kg
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до Варна с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хасково и Варна са 16.83kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хасково и Варна? Като вземете влака между Хасково и Варна, ще спестите 31.27kg CO2 емисии спрямо полет, 1.21kg спрямо автобус и 21.65kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хасково до Варна?
Билет влак от Хасково до Варна е 10,49 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хасково до Варна?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хасково до Варна е 3,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хасково и Варна от влак?
Хасково до Варна е 240,49 km.
Колко време трае влак между Хасково и Варна?
Хасково до Варна е средно 10 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 8 мин.
Колко влак на ден преминават от Хасково до Варна?
Хасково до Варна има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хасково до Варна?
Най-ранният влак от Хасково до Варна тръгва на 10:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хасково до Варна?
Последният влак от Хасково до Варна тръгва на 11:34 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хасково до Варна?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хасково до Варна от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хасково и Варна е 10 ч 8 мин.
Има ли директен влак от Хасково към Варна?
Да, има директен влак между Хасково и Варна.
Какви са емисиите на CO2 за Хасково до Варна от влак?
Пътуването на влак от Хасково до Варна създава 16.83kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хасково

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хасково

Международни маршрути от Хасково и близките райони

Други дестинации от Хасково

Основни маршрути до Варна

Свързани маршрути

Други популярни маршрути