Влак Добрич - Дупница цени от 13,82 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Добрич до Дупница с влак

Пътуването от Добрич до Дупница от влак е 410,78 km и отнема 12 ч 51 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 08:10 ч. и последното на 23:27 ч.. Възможно е да пътувате от Добрич до Дупница от влак само за 13,82 лв. или за 27,79 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,82 лв..

Най-ниската цена13,82 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 51 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена13,82 лв.
Най-висока цена27,79 лв.
Първо заминаване08:10 ч.
Последно заминаване23:27 ч.
Разстояние410,78 km
ЗаминаванеДобрич
ПристиганеДупница
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Добрич до Дупница с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Добрич до Дупница. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Добрич до Дупница?

Цените на билетите за влак от Добрич до Дупница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Добрич до Дупница ще струват 13,82 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,87 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Добрич до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Добрич до Дупница, можете да очаквате да платите средно около 15,87 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Добрич до Дупница с влак?

При разстояние от 410,78 km между Добрич и Дупница, обикновено отнема 12 ч 51 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 12 ч 51 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Добрич до Дупница обхваща разстояние от 410,78 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 12 ч 51 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 10 ч 40 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Добрич до Дупница по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Добрич до Дупница?

Първото пътуване за деня тръгва от Добрич в 08:10 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:27 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Добрич и Дупница. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Добрич до Дупница, който обикновено тръгва в 08:10 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:27 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Добрич до Дупница?

Можете да тръгнете от Добрич на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дупница на следните спирки: Dupnica, Bus Station. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Добрич и Дупница. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Добрич за Дупница?

Маршрутът от Добрич до Дупница се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Добрич са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Добрич до Дупница, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 6 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Добрич до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Добрич до Дупница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Добрич до Дупница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Добрич до Дупница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Добрич до Дупница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Добрич до Дупница

Най-евтините билети за влак Добрич - Дупница могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дупница с влак

Когато пътувате до Дупница с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Добрич до Дупница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Добрич до Дупница от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Добрич до Дупница Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
28.75kg
Автобус
30.81kg
Полет
82.16kg
Кола
65.72kg
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Дупница с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Добрич и Дупница са 28.75kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Добрич и Дупница? Като вземете влака между Добрич и Дупница, ще спестите 53.41kg CO2 емисии спрямо полет, 2.06kg спрямо автобус и 36.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Добрич до Дупница?
Билет влак от Добрич до Дупница е 15,87 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,82 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Добрич до Дупница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Добрич до Дупница е 13,82 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Добрич и Дупница от влак?
Добрич до Дупница е 410,78 km.
Колко време трае влак между Добрич и Дупница?
Добрич до Дупница е средно 12 ч 51 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 10 ч 40 мин.
Колко влак на ден преминават от Добрич до Дупница?
Добрич до Дупница има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Добрич до Дупница?
Най-ранният влак от Добрич до Дупница тръгва на 08:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Добрич до Дупница?
Последният влак от Добрич до Дупница тръгва на 23:27 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Добрич до Дупница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,82 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Добрич до Дупница от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Добрич и Дупница е 10 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Добрич към Дупница?
Да, има директен влак между Добрич и Дупница.
Какви са емисиите на CO2 за Добрич до Дупница от влак?
Пътуването на влак от Добрич до Дупница създава 28.75kg CO2 емисии.

Отидете локално от Добрич

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Добрич

Други дестинации от Добрич

Основни маршрути до Дупница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути