Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Димитровград, Област Хасково до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Димитровград, Област Хасково до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Димитровград, Област Хасково да се София с влак

разстояние 200 km
Заминаване Димитровград, Област Хасково
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Цена на билет Димитровград, Област Хасково - София всеки ден

 
Днес
21,98 лв.
Утре
22 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
21,98 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
24,31 лв.
След 6 дни
21,98 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Димитровград, Област Хасково - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

21,98 лв.

Дата
вторник 24 май 2022
Group Plus Ltd-logo
Димитровград Автогара - София Централна автогара
06:00 - 08:45
Group Plus Ltd
2 ч. 45 мин.
CO2: 7.05kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Димитровград, Област Хасково до София с влак?

Разстоянието между Димитровград, Област Хасково и София е приблизително 201 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

Кога тръгват заминаващите от Димитровград, Област Хасково до София?

Първото пътуване през нощта тръгва от Димитровград, Област Хасково в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Димитровград, Област Хасково и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Димитровград, Област Хасково до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Димитровград, Област Хасково от следните спирки: ДИМИТРОВГРАД and ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Димитровград, Област Хасково за София?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Димитровград, Област Хасково до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване