Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до София

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Димитровград, Област Хасково до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Димитровград, Област Хасково до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Димитровград, Област Хасково да се София с влак

Продължителност на пътуването 5 ч. 26 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 00:35
Последно отпътуване 18:30
разстояние 200 km
Заминаване Димитровград, Област Хасково
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Цена на билет Димитровград, Област Хасково - София всеки ден

 
Днес
Още
21,99 лв.
Утре
Още
Още
След 2 дни
Още
Още
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
15
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Димитровград, Област Хасково - София

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от Димитровград, Област Хасково до София с влак?

Пътуването между Димитровград, Област Хасково и София с влак обикновено отнема 6 ч. 7 мин., за да се измине разстояние от 201 km. Най-краткото пътуване от Димитровград, Област Хасково до София ще ви отнеме 3 ч. 51 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Димитровград, Област Хасково до София?

Първото пътуване през нощта тръгва от Димитровград, Област Хасково в 01:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 18:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Димитровград, Област Хасково и София. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Димитровград, Област Хасково до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Димитровград, Област Хасково от следните спирки: ДИМИТРОВГРАД, Dimitrovgrad and DimitrovgradSever. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: СОФИЯ, Sofia-Sever and Sofia. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Димитровград, Област Хасково за София?

Ако искате да стигнете от Димитровград, Област Хасково до София, можете да пътувате с компании като Bdz. Ще откриете максимален брой от 28 заминаващи на ден. Средно има 14 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Димитровград, Област Хасково и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 11 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване