• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Димитровград, Област Хасково до София Тръгване от 18,13 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Димитровград, Област Хасково до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Димитровград, Област Хасково до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за автобусни билети от Димитровград, Област Хасково до София?

Билет за автобус от Димитровград, Област Хасково до София ще ви струва средно 18,88 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 18,13 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Димитровград, Област Хасково да се София с автобус

Най-добра цена 18,17 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 45 мин.
връзки на ден 3
Първо заминаване 06:00
Последно отпътуване 06:00
разстояние 200 km

Цена на билет Димитровград, Област Хасково - София всеки ден

 
Днес
18,19 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
18,19 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
4
Минимална цена
18,13 лв.
Максимална цена
20,65 лв.

Димитровград, Област Хасково - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

18,19 лв.

Дата
четвъртък 28 октомври 2021
Group Plus Ltd-logo
Димитровград Автогара - София Централна автогара
06:00 - 08:45
Group Plus Ltd
2 ч. 45 мин.
CO2: 6.41kg
Най-
Group Plus Ltd-logo
Group Plus Ltd
Времетраене: 2 ч. 45 мин.
Dimitrovgrad Bus Station - Sofia Central Bus Station
06:00 - 08:45
18,19 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 2 ч. 45 мин.
Dimitrovgrad Bus Station - Sofia Avtobusna Spirka
06:00 - 08:45
18,21 лв.
Grup Plus-logo
Grup Plus
Времетраене: 2 ч. 45 мин.
Dimitrovgrad Bus Station - Serdika
06:00 - 08:45
20,52 лв.

Колко дълго е пътуването от Димитровград, Област Хасково до Софияс автобус?

Пътуването между Димитровград, Област Хасково и София с автобус обикновено отнема 2 ч. 45 мин., за да се измине разстояние от 201 km. Най-краткото пътуване от Димитровград, Област Хасково до София ще ви отнеме 2 ч. 45 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в София е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Димитровград, Област Хасково до София?

Първият заминаващ за деня от Димитровград, Област Хасково до София тръгва в 13:30, докато последния отпътуващ за деня е в 06:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Димитровград, Област Хасково и София. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Димитровград, Област Хасково до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Димитровград, Област Хасково от следните спирки: Dimitrovgrad Bus Station, Dimitrovgrad Bus station, Dimitar Blagoyev boulevard 8 and Dimitrovgrad. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Central Bus Station, Serdika, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia and Sofia Avtobusna Spirka. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има тръгващи от Димитровград, Област Хасково за София?

Ако искате да стигнете от Димитровград, Област Хасково до София, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Grup Plus and Group Plus Ltd. Ще откриете максимален брой от 5 заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Димитровград, Област Хасково и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.