Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Трявна до Русе

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Русе

откривам

Стигнете от Трявна до Русе с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Трявна до Русе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Трявна до Русе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Трявна да се Русе с влак

разстояние 116 km
Заминаване Трявна
Пристигане Русе
Превозвачи Bdz

Цена на билет Трявна - Русе всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
44,01 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Трявна - Русе

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

44,01 лв.

Дата
събота 21 май 2022
Union Ivkoni-logo
Vasil Levski - Avtobusna Spirka Ruse
16:10 - 03:00
Union Ivkoni
10 ч. 50 мин.
CO2: 4.1kg
Най-

Колко време ще отнеме, за да отида от Трявна до Русе с влак?

Пътуването между Трявна и Русе с влак е приблизително 117 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Трявна до Русе?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Трявна до Русе, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Трявна до Русе?

В Трявна спирките за заминаване включват ТРЯВНА. Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като РУСЕ, РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА and РУСЕ ТОВАРНА-СП.. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Трявна до Русе се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Трявна до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване