Намерете влак от Трявна до Русе

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,21лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 35 мин.
Връзки на ден 18
Първо заминаване: 05:56
Последно отпътуване: 19:40
Разстояние 116km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Трявна до Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Трявна до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Трявна до Русе, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Трявна до Русе?

Средната цена на билети за влак от Трявна до Русе е 4,55 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Трявна до Русе могат да бъдат около 4,10 лв..

Влакове от Трявна до Русе


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Трявна и Русе?

Влаковете до Русе заминават от Трявна от ТРЯВНА и пристигат на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Пътуване с влак до Русе от Трявна: колко връзки дневно има?

18 връзки са налични всеки ден за пътуване от Трявна до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 15 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Русе с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 3 hours and 39 minutes, но средно отнема 4 hours and 43 minutes. Първият влак, водещ до Русе е в 05:08, докато последният тръгва от Трявна в 19:08.