Влак Трявна - Русе цени от 4,11 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Трявна до Русе с влак

Пътуването от Трявна до Русе от влак е 116,58 km и отнема 4 ч 32 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 08:15 ч. и последното на 23:17 ч.. Възможно е да пътувате от Трявна до Русе от влак само за 4,11 лв. или за 5,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,11 лв..

Най-ниската цена4,11 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 32 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена4,11 лв.
Най-висока цена5,01 лв.
Първо заминаване08:15 ч.
Последно заминаване23:17 ч.
Разстояние116,58 km
ЗаминаванеТрявна
ПристиганеРусе
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Трявна до Русе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Трявна до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Трявна до Русе с влак?

Най-евтините билети за влак от Трявна до Русе струват 4,11 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 4,46 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Трявна до Русе.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Трявна до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Трявна до Русе, можете да очаквате да платите средно около 4,46 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от Трявна до Русе с влак?

При разстояние от 116,58 km между Трявна и Русе, обикновено отнема 4 ч 32 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 32 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Трявна и Русе е около 116,58 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 32 мин. Обаче най-бързите маршрути между Трявна и Русе продължават 3 ч 31 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

В колко часа са заминаващите от Трявна до Русе?

По принцип първото отпътуване за деня от Трявна ще бъде в 08:15 ч., а последното - в 23:17 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Трявна до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Трявна в 08:15 ч., а последният - в 23:17 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Трявна до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Трявна до Русе?

Ще можете да напуснете Трявна, като използвате спирки като Tryavna, Bus Station (Трявна, Автогара). Те ви свързват със спирки, включително Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara) в Русе. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Трявна, или в Русе, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Трявна до Русе има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Трявна до Русе, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 18 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Трявна и Русе. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 15 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Трявна до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Трявна до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Трявна до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Трявна до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Трявна до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Трявна до Русе

Най-евтините билети за влак Трявна - Русе могат да бъдат намерени само за 3,99 лв., ако имате късмет, или средно за 5,39 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 8,02 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с влак

Когато пътувате до Русе с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Трявна до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Трявна до Русе от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Трявна до Русе Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.16kg
Автобус
8.74kg
Полет
23.32kg
Кола
18.65kg
Какви са емисиите на CO2 за Трявна до Русе с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Трявна и Русе са 8.16kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Трявна и Русе? Като вземете влака между Трявна и Русе, ще спестите 15.16kg CO2 емисии спрямо полет, 0.58kg спрямо автобус и 10.49kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Трявна до Русе?
Билет влак от Трявна до Русе е 4,46 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,11 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Трявна до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Трявна до Русе е 4,11 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Трявна и Русе от влак?
Трявна до Русе е 116,58 km.
Колко време трае влак между Трявна и Русе?
Трявна до Русе е средно 4 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 31 мин.
Колко влак на ден преминават от Трявна до Русе?
Трявна до Русе има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Трявна до Русе?
Най-ранният влак от Трявна до Русе тръгва на 08:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Трявна до Русе?
Последният влак от Трявна до Русе тръгва на 23:17 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Трявна до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,11 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Трявна до Русе?
Има средно 3 от Трявна до Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между Трявна до Русе от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Трявна и Русе е 3 ч 31 мин.
Има ли директен влак от Трявна към Русе?
Да, има директен влак между Трявна и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Трявна до Русе от влак?
Пътуването на влак от Трявна до Русе създава 8.16kg CO2 емисии.

Отидете локално от Трявна

Популярни маршрути

Международни маршрути от Трявна и близките райони

Други дестинации от Трявна

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути