Намерете влак от Стара Загора до Бургас

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,82лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 45 мин.
Връзки на ден 33
Първо заминаване: 03:33
Последно отпътуване: 18:00
Разстояние 150km

Евтини билети за влак от Стара Загора до Бургас на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Стара Загора до Бургас: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Бургас с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Стара Загора до Бургас?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Бургас също само за 4,45 лв., докато средната цена е 5,68 лв..

Цена на билет Стара Загора - Бургас всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
15 лв. Още 15 лв. Още Още 15 лв. Още
8 лв. Още 4 лв. Още Още 4 лв. Още

Влакове от Стара Загора до Бургас


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Стара Загора - Бургас?

Можете да хванете влака до Бургас на СТАРА ЗАГОРА, който пристига на БУРГАС or БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Бургас от Стара Загора с влак?

Ако трябва да пътувате до Бургас от Стара Загора, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 4 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Стара Загора до Бургас и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Бургас тръгва в 03:11, докато последният в 18:12. Пътуването продължава средно 2 hours and 53 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Бургас за 2 hours and 54 minutes.