Влак Стара Загора - Бургас цени от 2,02 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Стара Загора до Бургас с влак

Пътуването от Стара Загора до Бургас от влак е 150,15 km и отнема 3 ч 12 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 02:04 ч. и последното на 19:25 ч.. Възможно е да пътувате от Стара Загора до Бургас от влак само за 2,02 лв. или за 12,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,02 лв..

Най-ниската цена2,02 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 12 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена2,02 лв.
Най-висока цена12,46 лв.
Първо заминаване02:04 ч.
Последно заминаване19:25 ч.
Разстояние150,15 km
ЗаминаванеСтара Загора
ПристиганеБургас
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Стара Загора до Бургас

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуване от Стара Загора до Бургас с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Бургас? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Бургас, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Стара Загора до Бургас?

Най-евтините билети за влак от Стара Загора до Бургас струват 2,02 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 10,59 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Стара Загора до Бургас.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Стара Загора до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Стара Загора до Бургас, можете да очаквате да платите средно около 10,59 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Стара Загора до Бургас с влак?

Разстоянието между Стара Загора и Бургас е приблизително 150,15 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 12 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Стара Загора и Бургас продължава около 150,15 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 12 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 3 мин. Ако се опитвате да стигнете от Стара Загора до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки се използват при пътуване от Стара Загора до Бургас?

Можете да тръгнете от Стара Загора на спирки като Stara Zagora AG. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Бургас на следните спирки: Burgas Central West,Burgas South,Burgas. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Стара Загора и Бургас. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Бургас?

Маршрутът от Стара Загора до Бургас се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Стара Загора са средно 10 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Стара Загора до Бургас, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 8 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Бургас. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Стара Загора до Бургас

Евтини билети за влак от Стара Загора до Бургас
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Стара Загора до Бургас.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Стара Загора до Бургас, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Стара Загора до Бургас.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Стара Загора до Бургас

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,02 лв. до 10,61 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 90% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Стара Загора до Бургас

Най-евтините билети за влак Стара Загора - Бургас могат да бъдат намерени само за 4,07 лв., ако имате късмет, или средно за 8,10 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,27 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бургас с влак

Когато пътувате до Бургас с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Стара Загора до Бургас
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Стара Загора до Бургас от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Стара Загора до Бургас Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.51kg
Автобус
11.26kg
Полет
30.03kg
Кола
24.02kg
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Бургас с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Стара Загора и Бургас са 10.51kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Стара Загора и Бургас? Като вземете влака между Стара Загора и Бургас, ще спестите 19.52kg CO2 емисии спрямо полет, 0.75kg спрямо автобус и 13.51kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Стара Загора до Бургас?
Билет влак от Стара Загора до Бургас е 10,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Стара Загора до Бургас?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Стара Загора до Бургас е 2,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Стара Загора и Бургас от влак?
Стара Загора до Бургас е 150,15 km.
Колко време трае влак между Стара Загора и Бургас?
Стара Загора до Бургас е средно 3 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 3 мин.
Колко влак на ден преминават от Стара Загора до Бургас?
Стара Загора до Бургас има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Стара Загора до Бургас?
Най-ранният влак от Стара Загора до Бургас тръгва на 02:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Стара Загора до Бургас?
Последният влак от Стара Загора до Бургас тръгва на 19:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Стара Загора до Бургас?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Стара Загора до Бургас?
Има средно 2 от Стара Загора до Бургас.
Кое е най-бързото време за пътуване между Стара Загора до Бургас от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Стара Загора и Бургас е 2 ч 3 мин.
Има ли директен влак от Стара Загора към Бургас?
Да, има директен влак между Стара Загора и Бургас.
Какви са емисиите на CO2 за Стара Загора до Бургас от влак?
Пътуването на влак от Стара Загора до Бургас създава 10.51kg CO2 емисии.

Отидете локално от Стара Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Стара Загора

Международни маршрути от Стара Загора и близките райони

Други дестинации от Стара Загора

Основни маршрути до Бургас

Свързани маршрути

Други популярни маршрути