Намерете влак от Велико Търново до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 21 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 07:24
Последно отпътуване: 22:23
Разстояние 115km

Най-добрите оферти за вашия влак от Велико Търново до Димитровград, Област Хасково на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Димитровград, Област Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Велико Търново до Димитровград, Област Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Велико Търново до Димитровград, Област Хасково?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Велико Търново и Димитровград, Област Хасково.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Димитровград, Област Хасково?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Димитровград, Област Хасково от 5,10 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,41 лв..

Влакове от Велико Търново до Димитровград, Област Хасково


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Велико Търново и Димитровград, Област Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

На кои станции можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Колко връзки дневно има до Димитровград, Област Хасково от Велико Търново с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Велико Търново до Димитровград, Област Хасково

Първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 07:06, докато последният в 22:06. Пътуването продължава средно 5 hours and 16 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 3 hours and 36 minutes.