Влак Варна - Димитровград, Област Хасково цени от 5,32 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Варна до Димитровград, Област Хасково с влак

Пътуването от Варна до Димитровград, Област Хасково от влак е 229,91 km и отнема 6 ч 50 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 04:50 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Димитровград, Област Хасково от влак само за 5,32 лв. или за 37,39 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,32 лв..

Най-ниската цена5,32 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 50 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена5,32 лв.
Най-висока цена37,39 лв.
Първо заминаване04:50 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние229,91 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Варна до Димитровград, Област Хасково

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Варна до Димитровград, Област Хасково? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Варна до Димитровград, Област Хасково, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Варна до Димитровград, Област Хасково с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Димитровград, Област Хасково. Средно обаче ще платите около 16,85 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,32 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Варна до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 16,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Варна до Димитровград, Област Хасково с влак?

Средното време за пътуване е 6 ч 50 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 229,91 km от Варна до Димитровград, Област Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Варна до Димитровград, Област Хасково да отнеме повече от 6 ч 50 мин. За да стигнете по-бързо от Варна до Димитровград, Област Хасково, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Варна и Димитровград, Област Хасково ще завършат пътуването в 4 ч 50 мин. Средно ще ви отнеме около 6 ч 50 мин, за да пътувате 229,91 km между Варна и Димитровград, Област Хасково.

Кои спирки се използват при пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Пристигайки в Димитровград, Област Хасково, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Dimitrovgrad(BG). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Димитровград, Област Хасково.

Колко пъти на ден има тръгващи от Варна за Димитровград, Област Хасково?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от Варна до Димитровград, Област Хасково. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Димитровград, Област Хасково. Има 9 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Димитровград, Област Хасково

Евтини билети за влак от Варна до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Димитровград, Област Хасково

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12,41 лв. до 17,49 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 29% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Варна до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините билети за влак Варна - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 7,55 лв., ако имате късмет, или средно за 14,19 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,26 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с влак

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Варна до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Димитровград, Област Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Варна до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.09kg
Автобус
17.24kg
Полет
45.98kg
Кола
36.79kg
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Димитровград, Област Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Варна и Димитровград, Област Хасково са 16.09kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Варна и Димитровград, Област Хасково? Като вземете влака между Варна и Димитровград, Област Хасково, ще спестите 29.89kg CO2 емисии спрямо полет, 1.15kg спрямо автобус и 20.7kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Билет влак от Варна до Димитровград, Област Хасково е 16,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,32 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Димитровград, Област Хасково е 5,32 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Димитровград, Област Хасково от влак?
Варна до Димитровград, Област Хасково е 229,91 km.
Колко време трае влак между Варна и Димитровград, Област Хасково?
Варна до Димитровград, Област Хасково е средно 6 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Варна до Димитровград, Област Хасково има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният влак от Варна до Димитровград, Област Хасково тръгва на 04:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Последният влак от Варна до Димитровград, Област Хасково тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,32 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варна до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 1 от Варна до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Димитровград, Област Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Варна и Димитровград, Област Хасково е 4 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Варна към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен влак между Варна и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Димитровград, Област Хасково от влак?
Пътуването на влак от Варна до Димитровград, Област Хасково създава 16.09kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути