Намерете влак от Кюстендил до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 16 мин.
Връзки на ден 56
Първо заминаване: 05:38
Последно отпътуване: 19:05
Разстояние 69km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Кюстендил до София

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Кюстендил до София?

За да стигнете до София с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Кюстендил до София?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Кюстендил до София от 2,85 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,60 лв..

Цена на билет Кюстендил - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
7 лв.7 лв. Още Още Още 7,00 лв. Още

Влакове от Кюстендил до София


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до София и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до София на КЮСТЕНДИЛ, който пристига на СОФИЯ.

Колко връзки дневно има до София от Кюстендил с влак?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кюстендил до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 11 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до София и колко време е пътуването?

Необходими са средно 2 hours and 53 minutes да стигнете до София с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 43 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:11, докато последният тръгва от Кюстендил в 19:11.