Влак Кюстендил - София цени от 0,96 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Кюстендил до София с влак

Пътуването от Кюстендил до София от влак е 69,43 km и отнема 3 ч 11 мин. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 07:40 ч. и последното на 21:20 ч.. Възможно е да пътувате от Кюстендил до София от влак само за 0,96 лв. или за 3,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 0,96 лв..

Най-ниската цена0,96 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 11 мин
Връзка на ден14
Най-ниската цена0,96 лв.
Най-висока цена3,50 лв.
Първо заминаване07:40 ч.
Последно заминаване21:20 ч.
Разстояние69,43 km
ЗаминаванеКюстендил
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Кюстендил до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кюстендил до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Кюстендил до София с влак?

Цените на билетите за влак от Кюстендил до София варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Кюстендил до София ще струват 0,96 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 2,95 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кюстендил до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Кюстендил до София, можете да очаквате да платите средно около 2,95 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Кюстендил до София с влак?

Пътуването между Кюстендил и София с влак е приблизително 69,43 km. Ще ви отнеме около 3 ч 11 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Кюстендил до София, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Кюстендил и София ще завършат пътуването в 2 ч 41 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 11 мин, за да пътувате 69,43 km между Кюстендил и София.

Кога тръгват заминаващите от Кюстендил до София?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Кюстендил до София, който тръгва в 07:40 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:20 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Кюстендил в 07:40 ч., а последният - в 21:20 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Кюстендил до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Кюстендил до София с влак?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Кюстендил от следните спирки: Kyustendil. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пъти на ден има пътувания от Кюстендил до София?

Маршрутът от Кюстендил до София се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Кюстендил са средно 14 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Кюстендил до София, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 12 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кюстендил до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кюстендил до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кюстендил до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кюстендил до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кюстендил до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кюстендил до София

Най-евтините билети за влак Кюстендил - София могат да бъдат намерени само за 2,70 лв., ако имате късмет, или средно за 3,42 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 5,22 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кюстендил до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кюстендил до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кюстендил до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.86kg
Автобус
5.21kg
Полет
13.89kg
Кола
11.11kg
Какви са емисиите на CO2 за Кюстендил до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кюстендил и София са 4.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кюстендил и София? Като вземете влака между Кюстендил и София, ще спестите 9.03kg CO2 емисии спрямо полет, 0.35kg спрямо автобус и 6.25kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кюстендил до София?
Билет влак от Кюстендил до София е 2,95 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 0,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кюстендил до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кюстендил до София е 0,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кюстендил и София от влак?
Кюстендил до София е 69,43 km.
Колко време трае влак между Кюстендил и София?
Кюстендил до София е средно 3 ч 11 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Кюстендил до София?
Кюстендил до София има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кюстендил до София?
Най-ранният влак от Кюстендил до София тръгва на 07:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кюстендил до София?
Последният влак от Кюстендил до София тръгва на 21:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кюстендил до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 0,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кюстендил до София?
Има средно 2 от Кюстендил до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кюстендил до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кюстендил и София е 2 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Кюстендил към София?
Да, има директен влак между Кюстендил и София.
Какви са емисиите на CO2 за Кюстендил до София от влак?
Пътуването на влак от Кюстендил до София създава 4.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кюстендил

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кюстендил

Международни маршрути от Кюстендил и близките райони

Други дестинации от Кюстендил

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути