Намерете влак от Сливен до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,30лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 24 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 01:06
Последно отпътуване: 18:19
Разстояние 93km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Димитровград, Област Хасково

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Сливен до Димитровград, Област Хасково?

За да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Сливен до Димитровград, Област Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Сливен до Димитровград, Област Хасково за 4,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Димитровград, Област Хасково струват средно 7,20 лв..

,

Влакове от Сливен до Димитровград, Област Хасково


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Сливен - Димитровград, Област Хасково?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от СЛИВЕН и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Сливен до Димитровград, Област Хасково?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Сливен до Димитровград, Област Хасково и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 27 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Димитровград, Област Хасково за 5 hours and 21 minutes. Първият влак тръгва от Сливен в 01:12, докато последният тръгва в 17:12.