Автобус София - Димитровград, Област Хасково цени от 21,97лв.

Започва от
21,97лв.
откривам

София до Димитровград, Област Хасково с автобус

Пътуването от София до Димитровград, Област Хасково от автобус е 200,3 km и отнема 3 ч.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 16:45 и последното на 16:45. Възможно е да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково от автобус само за 21,97лв. или за 30,31лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,97лв..

Най-добра цена 21,97лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 21,97лв.
Най-висока цена 30,31лв.
Първо заминаване 16:45
Последно заминаване 16:45
Разстояние 200,3 km
Заминаване София
Пристигане Димитровград, Област Хасково
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от София до Димитровград, Област Хасково

  Sep 26
  26,44лв.
  20°
  Sep 27
  26,44лв.
  19°
  Sep 28
  26,44лв.
  20°
  Sep 29
  26,44лв.
  22°
  Sep 30
  26,44лв.
  23°
  Oct 01
  26,42лв.
  23°
  Oct 02
  26,42лв.
  23°
  Oct 03
  26,42лв.
  22°
  Oct 04
  26,42лв.
  22°
  Oct 05
  29лв.
  24°
  Oct 06
  26,44лв.
  25°
  Oct 07
  26,44лв.
  26°
  Oct 08
  26,42лв.
  26°
  Oct 09
  26,42лв.
  27°
  Oct 10
  26,42лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от София до Димитровград, Област Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково?

Цените на автобусните билети от София до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково ще струват 21,60лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 27,77лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Димитровград, Област Хасково

 
Sep 26
вторник
20°
12,43лв.
26,44лв.
Sep 27
сряда
19°
10,66лв.
26,44лв.
Sep 28
четвъртък
20°
12,43лв.
26,44лв.
Sep 29
петък
22°
10,63лв.
26,44лв.
Sep 30
събота
23°
10,63лв.
26,44лв.
Oct 01
неделя
23°
11,80лв.
26,42лв.
Oct 02
понеделник
23°
11,80лв.
26,42лв.
Евтини билети за от София до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Димитровград, Област Хасково

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 22лв. до 26лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 16% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините автобусни билети София - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 19лв., ако имате късмет, или средно за 21лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с автобус

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Димитровград, Област Хасково от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.0kg
Автобус
6.8kg
Полет
270.0kg
Кола
26.0kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Димитровград, Област Хасково?
Билет автобус от София до Димитровград, Област Хасково е 28,26лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,97лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Димитровград, Област Хасково е 21,97лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Димитровград, Област Хасково от автобус?
София до Димитровград, Област Хасково е 200,3 km.
Колко време трае автобус между София и Димитровград, Област Хасково?
София до Димитровград, Област Хасково е средно 3 ч.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч..
Какви компании работят от София до Димитровград, Област Хасково?
София до Димитровград, Област Хасково се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Димитровград, Област Хасково?
София до Димитровград, Област Хасково има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният автобус от София до Димитровград, Област Хасково тръгва на 16:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Димитровград, Област Хасково?
Последният автобус от София до Димитровград, Област Хасково тръгва на 16:45. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 21,97лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Димитровград, Област Хасково?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Димитровград, Област Хасково. Можете да преминете от Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdika, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka и можете да стигнете до Dimitrovgrad Bus Station, Dimitar Blagoyev Boulevard 8, Dimitrovgrad and Dimitrovgrad Bus Station.
Колко директни връзки преминават от София до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 2 от София до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Димитровград, Област Хасково е 3 ч..
Има ли директен автобус от София към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен автобус между София и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за София до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от София до Димитровград, Област Хасково създава 6.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути