Автобус София - Димитровград, Област Хасково цени от 26,38 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 26,42 лв.
утре 26,42 лв.
2 дни 26,44 лв.
3 дни 26,42 лв.

София до Димитровград, Област Хасково с автобус

Пътуването от София до Димитровград, Област Хасково от автобус е 200,56 km и отнема 3 ч 0 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 15:45 ч. и последното на 15:45 ч.. Възможно е да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково от автобус само за 26,38 лв. или за 32,23 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 26,38 лв..

Най-ниската цена26,38 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 0 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена26,38 лв.
Най-висока цена32,23 лв.
Първо заминаване15:45 ч.
Последно заминаване15:45 ч.
Разстояние200,56 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от София до Димитровград, Област Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Димитровград, Област Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Димитровград, Област Хасково. Средно обаче ще платите около 29,29 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 26,38 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 29,29 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от София до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Средното време за пътуване е 3 ч 0 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 200,56 km от София до Димитровград, Област Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Димитровград, Област Хасково да отнеме повече от 3 ч 0 мин. Пътуването между София и Димитровград, Област Хасково продължава около 200,56 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 0 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 0 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Димитровград, Област Хасково възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от София до Димитровград, Област Хасково?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Димитровград, Област Хасково, който тръгва в 15:45 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 15:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Димитровград, Област Хасково, който тръгва в 15:45 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 15:45 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Димитровград, Област Хасково

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Димитровград, Област Хасково?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Dimitrovgrad(BG) в Димитровград, Област Хасково. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Димитровград, Област Хасково, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Димитровград, Област Хасково?

Ще можете да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от София до Димитровград, Област Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Евтини билети за автобус от София до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 26,34 лв. до 33,05 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 20% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините автобусни билети София - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 22,05 лв., ако имате късмет, или средно за 27,03 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,44 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с автобус

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Димитровград, Област Хасково от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
14.04kg
Автобус
15.04kg
Полет
40.11kg
Кола
32.09kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Димитровград, Област Хасково?
Билет автобус от София до Димитровград, Област Хасково е 29,29 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 26,38 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Димитровград, Област Хасково е 26,38 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Димитровград, Област Хасково от автобус?
София до Димитровград, Област Хасково е 200,56 km.
Колко време трае автобус между София и Димитровград, Област Хасково?
София до Димитровград, Област Хасково е средно 3 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Димитровград, Област Хасково?
София до Димитровград, Област Хасково има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният автобус от София до Димитровград, Област Хасково тръгва на 15:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Димитровград, Област Хасково?
Последният автобус от София до Димитровград, Област Хасково тръгва на 15:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 26,38 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 2 от София до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Димитровград, Област Хасково е 3 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен автобус между София и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за София до Димитровград, Област Хасково от автобус?
Пътуването на автобус от София до Димитровград, Област Хасково създава 15.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути