Намерете автобус от София до Димитровград, Област Хасково

Започва от
8,26 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 21,96 лв.
С Автобус

Утре

От 21,96 лв.
С Автобус

2 Дни

откривам

Стигнете от София до Димитровград, Област Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково?

Цените на автобусните билети от София до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково ще струват 8,26 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 23,93 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Димитровград, Област Хасково с автобус

Най-добра цена 21,94 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
връзки на ден 2
Първо заминаване 15:45
Последно отпътуване 15:45
разстояние 200 km
Заминаване София
Пристигане Димитровград, Област Хасково
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Group Plus Ltd, Grup Plus, Distribusion

Цена на билет София - Димитровград, Област Хасково всеки ден

 
Днес
Още
21,96 лв.
Утре
Още
21,96 лв.
След 2 дни
Още
Още
След 3 дни
Още
Още
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
21,97 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
6
Минимална цена
8,26 лв.
Максимална цена
26,06 лв.

София - Димитровград, Област Хасково

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Разстоянието между София и Димитровград, Област Хасково е приблизително 201 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч., за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Димитровград, Област Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Димитровград, Област Хасково, който обикновено тръгва в 15:45. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 15:45. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Димитровград, Област Хасково. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Serdika, Serdika, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka. Те се свързват със спирки, включително Dimitrovgrad Bus station, Dimitar Blagoyev boulevard 8, Dimitrovgrad and Dimitrovgrad Bus Station в Димитровград, Област Хасково. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Димитровград, Област Хасково.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Димитровград, Област Хасково?

Ако искате да стигнете от София до Димитровград, Област Хасково, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Group Plus Ltd, Grup Plus and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 4 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между София и Димитровград, Област Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване