Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Димитровград, Област Хасково

Тръгване от
19,11 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

откривам

Стигнете от София до Димитровград, Област Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Димитровград, Област Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково?

Цените на автобусните билети от София до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Димитровград, Област Хасково ще струват 19,11 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 20,86 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Димитровград, Област Хасково с автобус

Най-добра цена 19,97 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч.
връзки на ден 2
Първо заминаване 15:45
Последно отпътуване 15:45
разстояние 200 km

Цена на билет София - Димитровград, Област Хасково всеки ден

 
Днес
19,99 лв.
Утре
Още
След 2 дни
19,97 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
19,99 лв.
След 5 дни
Още
След 6 дни
19,99 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
19,11 лв.
Максимална цена
23,33 лв.

София - Димитровград, Област Хасково

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

19,97 лв.

Дата
вторник 8 февруари 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Централна автогара - Димитровград Автогара
15:45 - 18:45
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч.
CO2: 6.41kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 3 ч.
Sofia Central Bus Station - Dimitrovgrad Bus Station
15:45 - 18:45
19,99 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 3 ч.
Serdika - Dimitrovgrad Bus Station
15:45 - 18:45
22,32 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Разстоянието между София и Димитровград, Област Хасково е приблизително 201 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч., за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Димитровград, Област Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Димитровград, Област Хасково, който обикновено тръгва в 15:45. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 15:45. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Димитровград, Област Хасково с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Димитровград, Област Хасково. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Serdika, Serdika, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Dimitrovgrad, Dimitrovgrad Bus Station and Dimitrovgrad Bus station, Dimitar Blagoyev boulevard 8 в Димитровград, Област Хасково. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Димитровград, Област Хасково.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Димитровград, Област Хасково?

Ако искате да стигнете от София до Димитровград, Област Хасково, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. Ще откриете максимален брой от 2 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между София и Димитровград, Област Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33