Влак Русе - Димитровград, Област Хасково цени от 14,68 лв.

Започва от
14,68 лв.

Русе до Димитровград, Област Хасково с влак

Пътуването от Русе до Димитровград, Област Хасково от влак е 203,34 km и отнема 9 ч 42 мин. Има 16 връзки на ден, с първото заминаване на 02:32 ч. и последното на 23:13 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Димитровград, Област Хасково от влак само за 14,68 лв. или за 30,96 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,68 лв..

Най-ниската цена14,68 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 42 мин
Връзка на ден16
Най-ниската цена14,68 лв.
Най-висока цена30,96 лв.
Първо заминаване02:32 ч.
Последно заминаване23:13 ч.
Разстояние203,34 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Русе до Димитровград, Област Хасково с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Русе до Димитровград, Област Хасково. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Русе до Димитровград, Област Хасково?

Цените на билетите за влак от Русе до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Русе до Димитровград, Област Хасково ще струват 14,68 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 21,51 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Русе до Димитровград, Област Хасково, можете да очаквате да платите средно около 21,51 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Русе до Димитровград, Област Хасково с влак?

Пътуването от Русе до Димитровград, Област Хасково с влак обикновено отнема 9 ч 42 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 203,34 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 42 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Русе и Димитровград, Област Хасково е около 203,34 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 9 ч 42 мин. Обаче най-бързите маршрути между Русе и Димитровград, Област Хасково продължават 6 ч 53 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Русе до Димитровград, Област Хасково?

В Русе спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Димитровград, Област Хасково, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Русе за Димитровград, Област Хасково?

Ще можете да пътувате от Русе до Димитровград, Област Хасково, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 16 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Русе до Димитровград, Област Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Русе до Димитровград, Област Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 16 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Евтини билети за влак от Русе до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините билети за влак Русе - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 4,40 лв., ако имате късмет, или средно за 12,52 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,18 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с влак

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Димитровград, Област Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.23kg
Автобус
15.25kg
Полет
40.67kg
Кола
32.53kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Димитровград, Област Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Димитровград, Област Хасково са 14.23kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Димитровград, Област Хасково? Като вземете влака между Русе и Димитровград, Област Хасково, ще спестите 26.44kg CO2 емисии спрямо полет, 1.02kg спрямо автобус и 18.3kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Димитровград, Област Хасково?
Билет влак от Русе до Димитровград, Област Хасково е 21,51 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,68 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Димитровград, Област Хасково е 14,68 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Димитровград, Област Хасково от влак?
Русе до Димитровград, Област Хасково е 203,34 km.
Колко време трае влак между Русе и Димитровград, Област Хасково?
Русе до Димитровград, Област Хасково е средно 9 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 53 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Димитровград, Област Хасково?
Русе до Димитровград, Област Хасково има средно 16 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният влак от Русе до Димитровград, Област Хасково тръгва на 02:32 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Димитровград, Област Хасково?
Последният влак от Русе до Димитровград, Област Хасково тръгва на 23:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,68 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Димитровград, Област Хасково?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Димитровград, Област Хасково. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Dimitrovgrad Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Димитровград, Област Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Димитровград, Област Хасково е 6 ч 53 мин.
Има ли директен влак от Русе към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен влак между Русе и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Димитровград, Област Хасково от влак?
Пътуването на влак от Русе до Димитровград, Област Хасково създава 14.23kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути