Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

откривам

Стигнете от Бургас до Димитровград, Област Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Бургас до Димитровград, Област Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Бургас да се Димитровград, Област Хасково с влак

разстояние 162 km
Заминаване Бургас
Пристигане Димитровград, Област Хасково
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Бургас - Димитровград, Област Хасково

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

42,20 лв.

Дата
четвъртък 16 юни 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna Square 1 - Dimitrovgrad Dimitrovgrad bus station, Dimitar Blagoyev Blvd 8
08:15 - 18:45
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
10 ч. 30 мин.
CO2: 5.7kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Бургас до Димитровград, Област Хасково с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 162 km от Бургас до Димитровград, Област Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Димитровград, Област Хасково да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Димитровград, Област Хасково, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Бургас до Димитровград, Област Хасково с влак?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Димитровград, Област Хасково на следните спирки: ДИМИТРОВГРАД and ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Димитровград, Област Хасково. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бургас до Димитровград, Област Хасково се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване