Намерете влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Димитровград, Област Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,75лв.
Продължителност на пътуването 5 ч.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 162km

Евтини билети за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Бургас до Димитровград, Област Хасково с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Бургас и Димитровград, Област Хасково.

Каква е цената на билетите за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Билетите за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково струват средно 13,28 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,75 лв..

Влакове от Бургас до Димитровград, Област Хасково


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС, който пристига на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Бургас, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Средната продължителност на пътуването е 7 hours and 49 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Димитровград, Област Хасково за 5 hours and 24 minutes. Първият влак тръгва от Бургас в 05:09, докато последният тръгва в 22:09.