Влак Бургас - Димитровград, Област Хасково цени от 5,83 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Бургас до Димитровград, Област Хасково с влак

Пътуването от Бургас до Димитровград, Област Хасково от влак е 162 km и отнема 4 ч 59 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 22:05 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Димитровград, Област Хасково от влак само за 5,83 лв. или за 19,00 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,83 лв..

Най-ниската цена5,83 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 59 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена5,83 лв.
Най-висока цена19,00 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване22:05 ч.
Разстояние162 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Планирате да пътувате от Бургас до Димитровград, Област Хасково? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Бургас до Димитровград, Област Хасково с влак?

Най-евтините билети за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково струват 5,83 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 12,27 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Бургас до Димитровград, Област Хасково.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 12,27 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Димитровград, Област Хасково с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 59 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 162 km от Бургас до Димитровград, Област Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Бургас до Димитровград, Област Хасково да отнеме повече от 4 ч 59 мин. Пътуването от Бургас до Димитровград, Област Хасково обхваща разстояние от 162 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 59 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 17 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Димитровград, Област Хасково по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Димитровград, Област Хасково, който обикновено тръгва в 05:30 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Бургас до Димитровград, Област Хасково, който обикновено тръгва в 05:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:05 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Ще можете да напуснете Бургас, като използвате спирки като Burgas South,Burgas,Burgas Central West. Те ви свързват със спирки, включително Dimitrovgrad(BG) в Димитровград, Област Хасково. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Бургас, или в Димитровград, Област Хасково, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Бургас до Димитровград, Област Хасково?

Ако искате да стигнете от Бургас до Димитровград, Област Хасково, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 7 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Бургас и Димитровград, Област Хасково. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Евтини билети за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 5,83 лв. до 15,65 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 63% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините билети за влак Бургас - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 5,85 лв., ако имате късмет, или средно за 10,65 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,72 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с влак

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Димитровград, Област Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.34kg
Автобус
12.15kg
Полет
32.4kg
Кола
25.92kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Димитровград, Област Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Димитровград, Област Хасково са 11.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Димитровград, Област Хасково? Като вземете влака между Бургас и Димитровград, Област Хасково, ще спестите 21.06kg CO2 емисии спрямо полет, 0.81kg спрямо автобус и 14.58kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Билет влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково е 12,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,83 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Димитровград, Област Хасково е 5,83 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Димитровград, Област Хасково от влак?
Бургас до Димитровград, Област Хасково е 162 km.
Колко време трае влак между Бургас и Димитровград, Област Хасково?
Бургас до Димитровград, Област Хасково е средно 4 ч 59 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 17 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Бургас до Димитровград, Област Хасково има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Последният влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково тръгва на 22:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,83 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 2 от Бургас до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Димитровград, Област Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Димитровград, Област Хасково е 3 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен влак между Бургас и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Димитровград, Област Хасково от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Димитровград, Област Хасково създава 11.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути