Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Стара Загора до Кермен

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Кермен

откривам

Пътуване от Стара Загора до Кермен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Стара Загора до Кермен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Стара Загора до Кермен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Стара Загора да се Кермен с влак

разстояние 50 km
Заминаване Стара Загора
Пристигане Кермен
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Стара Загора - Кермен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от Стара Загора до Кермен с влак?

Пътуването между Стара Загора и Кермен с влак е приблизително 51 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Стара Загора до Кермен?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Стара Загора до Кермен, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Стара Загора до Кермен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Стара Загора и Кермен. Можете да започнете пътуването си в Стара Загора на спирки като СТАРА ЗАГОРА. Те се свързват със спирки, включително КЕРМЕН в Кермен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Стара Загора до Кермен.

Колко пъти на ден има тръгващи от Стара Загора за Кермен?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стара Загора до Кермен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване