Намерете влак от Пазарджик до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 56 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 07:09
Последно отпътуване: 00:12
Разстояние 106km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пазарджик до Димитровград, Област Хасково на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пазарджик до Димитровград, Област Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Пазарджик до Димитровград, Област Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пазарджик - Димитровград, Област Хасково.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Димитровград, Област Хасково?

Билетите за влак от Пазарджик до Димитровград, Област Хасково струват средно 3,88 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,05 лв..

Влакове от Пазарджик до Димитровград, Област Хасково


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Колко влакови връзки има от Пазарджик до Димитровград, Област Хасково всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 7 маршрута с поне една смяна, спрямо 3 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Димитровград, Област Хасково и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 42 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Димитровград, Област Хасково за 1 hour and 37 minutes. Първият влак тръгва от Пазарджик в 07:11, докато последният тръгва в 19:11.