Намерете влак от София до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,11 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 5 мин.
връзки на ден 24
Първо заминаване 09:00
Последно отпътуване 18:36
разстояние 123 km

Евтини билети за влак от София до Ловеч на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Ловеч. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Каква е цената на билетите за влак от София до Ловеч?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от София до Ловеч също само за 0,11 лв., докато средната цена е 7,51 лв..

Кои фирми пътуват от София до Ловеч с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут София - Ловеч.

Влакове от София до Ловеч

Кога заминават влаковете до Ловеч и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Ловеч тръгва в 09:00, последният е насрочен за 18:36. Средната продължителност на пътуването е 5 ч. 5 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ловеч за 4 ч. 14 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Ловеч?

Влаковете до Ловеч заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ и пристигат на ЛОВЕЧ-СЕВЕР, ЛОВЕЧ - ЮГ, ЛОВЕЧ - СП. and ЛОВЕЧ.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Колко връзки дневно има до Ловеч от София с влак?

Ако желаете да отидете в Ловеч от София с влак, 24 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 24 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Ловеч от София, моля имайте предвид, че има 24 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 24 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.