• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от София до Ловеч

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Ловеч

Бързо и лесно пътуване от София до Ловеч с Virail

Планирате да пътувате от София до Ловеч? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

София да се Ловеч с влак

разстояние 123 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

София - Ловеч

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 14 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - ЛОВЕЧ-СЕВЕР
10:16 - 14:30
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 45 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - ЛОВЕЧ-СЕВЕР
18:36 - 23:21
6,95 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 20 мин.
СОФИЯ - ЛОВЕЧ-СЕВЕР
10:10 - 14:30
7,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 40 мин.
СОФИЯ - ЛОВЕЧ - ЮГ
10:10 - 14:50
7,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 23 мин.
СОФИЯ - ЛОВЕЧ - СП.
10:10 - 14:33
7,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 28 мин.
СОФИЯ - ЛОВЕЧ
10:10 - 14:38
7,35 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 4 ч. 17 мин.
СОФИЯ СЕВЕР - ЛОВЕЧ - СП.
10:16 - 14:33
7,35 лв.

Колко дълго е пътуването от София до Ловеч с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 124 km от София до Ловеч. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Ловеч да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от София до Ловеч?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Ловеч, който обикновено тръгва в . Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в . Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от София до Ловеч?

Можете да тръгнете от София на спирки като СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Ловеч на следните спирки: ЛОВЕЧ-СЕВЕР, ЛОВЕЧ - ЮГ, ЛОВЕЧ - СП. and ЛОВЕЧ. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Ловеч. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от София до Ловеч има всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Ловеч. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.