Намерете влак от София до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 10 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 07:00
Последно отпътуване: 16:06
Разстояние 123km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Ловеч

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Ловеч. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от София до Ловеч, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от София до Ловеч?

За да стигнете до Ловеч с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от София до Ловеч?

Билетите за влак от София до Ловеч струват средно 10,35 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,00 лв..

Влакове от София до Ловеч


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Ловеч и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от София от СОФИЯ СЕВЕР or СОФИЯ и пристигат на ЛОВЕЧ - СП. or ЛОВЕЧ.

Пътуване с влак до Ловеч от София: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Ловеч от София, моля имайте предвид, че има 24 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 24 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от София до Ловеч

Докато първият влак до Ловеч тръгва в 07:08, последният е насрочен за 16:08. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 18 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Ловеч за 4 hours and 24 minutes.