Влак София - Ловеч цени от 13,93 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
13,93 лв.

София до Ловеч с влак

Пътуването от София до Ловеч от влак е 123,46 km и отнема 5 ч 51 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 22:51 ч.. Възможно е да пътувате от София до Ловеч от влак само за 13,93 лв. или за 17,18 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,93 лв..

Най-ниската цена13,93 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 51 мин
Връзка на ден12
Най-ниската цена13,93 лв.
Най-висока цена17,18 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване22:51 ч.
Разстояние123,46 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеЛовеч
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Lovech

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от София до Ловеч с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Ловеч? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Ловеч, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Ловеч с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Ловеч. Средно обаче ще платите около 14,64 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 13,93 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Ловеч. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Ловеч, можете да очаквате да платите средно около 14,64 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Ловеч с влак?

Пътуването от София до Ловеч с влак обикновено отнема 5 ч 51 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 123,46 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 5 ч 51 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Ловеч с влак обикновено отнема 5 ч 51 мин, за да се измине разстояние от 123,46 km. Най-краткото пътуване от София до Ловеч ще ви отнеме 4 ч 22 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Ловеч е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Ловеч?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Ловеч, който тръгва в 07:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 22:51 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Ловеч, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:51 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от София до Ловеч?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Lovech в Ловеч. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Ловеч, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Ловеч има всеки ден?

Средно има 12 заминаващи ежедневно от София до Ловеч. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от София, които пътуват директно до Ловеч. Има 12 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Ловеч. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Lovech

Евтини билети за влак от София до Ловеч
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Ловеч.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Ловеч, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Ловеч.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Lovech

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,66 лв. до 14,48 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 26% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Ловеч

Най-евтините билети за влак София - Ловеч могат да бъдат намерени само за 6,99 лв., ако имате късмет, или средно за 11,86 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,70 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Ловеч с влак

Когато пътувате до Ловеч с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Ловеч
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Ловеч от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Ловеч Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.64kg
Автобус
9.26kg
Полет
24.69kg
Кола
19.75kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Ловеч с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Ловеч са 8.64kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Ловеч? Като вземете влака между София и Ловеч, ще спестите 16.05kg CO2 емисии спрямо полет, 0.62kg спрямо автобус и 11.11kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Ловеч?
Билет влак от София до Ловеч е 14,64 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,93 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Ловеч?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Ловеч е 13,93 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Ловеч от влак?
София до Ловеч е 123,46 km.
Колко време трае влак между София и Ловеч?
София до Ловеч е средно 5 ч 51 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 22 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Ловеч?
София до Ловеч има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Ловеч?
Най-ранният влак от София до Ловеч тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Ловеч?
Последният влак от София до Ловеч тръгва на 22:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Ловеч?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,93 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Ловеч от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Ловеч е 4 ч 22 мин.
Има ли директен влак от София към Ловеч?
Да, има директен влак между София и Ловеч.
Какви са емисиите на CO2 за София до Ловеч от влак?
Пътуването на влак от София до Ловеч създава 8.64kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Ловеч

Свързани маршрути

Други популярни маршрути