Намерете влак от Бургас до Карлово

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карлово

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,55лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 8 мин.
Връзки на ден 22
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 219km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Карлово

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до Карлово?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Бургас и Карлово.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Бургас до Карлово?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Карлово е 8,29 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Карлово могат да бъдат около 6,00 лв..

Влакове от Бургас до Карлово


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Карлово и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Карлово на БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or БУРГАС, който пристига на КАРЛОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карлово от Бургас с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Карлово с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Бургас до Карлово

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 57 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Карлово за 4 hours. Първият влак тръгва от Бургас в 05:11, докато последният тръгва в 22:11.