Влак Бургас - Карлово цени от 12,19 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Бургас до Карлово с влак

Пътуването от Бургас до Карлово от влак е 219,16 km и отнема 5 ч 31 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 05:30 ч. и последното на 22:05 ч.. Възможно е да пътувате от Бургас до Карлово от влак само за 12,19 лв. или за 18,24 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,19 лв..

Най-ниската цена12,19 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 31 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена12,19 лв.
Най-висока цена18,24 лв.
Първо заминаване05:30 ч.
Последно заминаване22:05 ч.
Разстояние219,16 km
ЗаминаванеБургас
ПристиганеКарлово
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Burgas до Karlovo

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Стигнете от Бургас до Карлово с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Бургас до Карлово? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Бургас до Карлово, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Карлово?

Цените ще варират, когато пътувате от Бургас до Карлово. Средно обаче ще платите около 13,97 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 12,19 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бургас до Карлово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Бургас до Карлово ще ви струва 13,97 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бургас до Карлово с влак?

При разстояние от 219,16 km между Бургас и Карлово, обикновено отнема 5 ч 31 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 5 ч 31 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Бургас до Карлово обхваща разстояние от 219,16 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 31 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 33 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бургас до Карлово по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Бургас до Карлово?

По принцип първото отпътуване за деня от Бургас ще бъде в 05:30 ч., а последното - в 22:05 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Бургас до Карлово могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Бургас до Карлово, който тръгва в 05:30 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:05 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Бургас до Карлово?

Можете да тръгнете от Бургас на спирки като Burgas,Burgas Central West,Burgas South. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Карлово на следните спирки: Karlovo, Bus and Coach Station (Карлово, Автогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бургас и Карлово. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Бургас за Карлово?

Точният брой на пътуванията от Бургас до Карлово може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бургас до Карлово. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бургас до Карлово варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 4 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бургас до Карлово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Burgas до Karlovo

Евтини билети за влак от Бургас до Карлово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бургас до Карлово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бургас до Карлово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бургас до Карлово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Burgas до Karlovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 6,48 лв. до 13,62 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 52% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Бургас до Карлово

Най-евтините билети за влак Бургас - Карлово могат да бъдат намерени само за 5,71 лв., ако имате късмет, или средно за 11,20 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,82 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карлово с влак

Когато пътувате до Карлово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Бургас до Карлово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бургас до Карлово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Бургас до Карлово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.34kg
Автобус
16.44kg
Полет
43.83kg
Кола
35.07kg
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Карлово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Бургас и Карлово са 15.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Бургас и Карлово? Като вземете влака между Бургас и Карлово, ще спестите 28.49kg CO2 емисии спрямо полет, 1.1kg спрямо автобус и 19.73kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Бургас до Карлово?
Билет влак от Бургас до Карлово е 13,97 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,19 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бургас до Карлово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бургас до Карлово е 12,19 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бургас и Карлово от влак?
Бургас до Карлово е 219,16 km.
Колко време трае влак между Бургас и Карлово?
Бургас до Карлово е средно 5 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 33 мин.
Колко влак на ден преминават от Бургас до Карлово?
Бургас до Карлово има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Бургас до Карлово?
Най-ранният влак от Бургас до Карлово тръгва на 05:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Бургас до Карлово?
Последният влак от Бургас до Карлово тръгва на 22:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бургас до Карлово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 12,19 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Бургас до Карлово?
Има средно 2 от Бургас до Карлово.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бургас до Карлово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Бургас и Карлово е 3 ч 33 мин.
Има ли директен влак от Бургас към Карлово?
Да, има директен влак между Бургас и Карлово.
Какви са емисиите на CO2 за Бургас до Карлово от влак?
Пътуването на влак от Бургас до Карлово създава 15.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бургас

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бургас

Други дестинации от Бургас

Основни маршрути до Карлово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути