Намерете автобус от София до Нова Загора

Започва от
8,63 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 26,14 лв.
С Автобус

Утре

От 26,14 лв.
С Автобус

2 Дни

От 26,14 лв.

Бързо и лесно пътуване от София до Нова Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Нова Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Нова Загора?

Най-евтините автобусни билети от София до Нова Загора струват 8,63 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 29,12 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Нова Загора.София да се Нова Загора с автобус

Най-добра цена 26,14 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 3 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 11:00
Последно отпътуване 23:30
разстояние 222 km
Заминаване София
Пристигане Нова Загора
Превозвачи Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Union ivkoni unibus, Union Ivkoni, Citylines, Distribusion

Цена на билет София - Нова Загора всеки ден

 
Днес
Още
26,14 лв.
Утре
Още
26,14 лв.
След 2 дни
Още
26,14 лв.
След 3 дни
Още
26,18 лв.
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
11
Превозвачи
6
Минимална цена
8,63 лв.
Максимална цена
67,08 лв.

София - Нова Загора

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от София до Нова Загора с автобус?

Пътуването от София до Нова Загора обхваща разстояние от 222 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч. 4 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч. 42 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Нова Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от София до Нова Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Нова Загора, който обикновено тръгва в 10:00. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:30. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Нова Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Нова Загора. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station, Serdika and Sofia Avtobusna Spirka. Те се свързват със спирки, включително Nova Zagora Bus stop, Patriarh Evtimiy St 21, Nova Zagora Patriarh Evtimiy, Nova Zagora Bus stop, Patriarch Evtymyi St, Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy and Patriarh Evtimiy в Нова Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Нова Загора.

Колко пътувания от София до Нова Загора има всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Нова Загора, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, Union ivkoni unibus, Union Ivkoni, Citylines and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 20 заминаващи на ден. Средно има 9 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 9 директни пътувания между София и Нова Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване