Автобус София - Нова Загора цени от 28,41 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 30,53 лв.
утре 28,75 лв.
2 дни 28,77 лв.
3 дни 28,73 лв.

София до Нова Загора с автобус

Пътуването от София до Нова Загора от автобус е 221,94 km и отнема 3 ч 38 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Нова Загора от автобус само за 28,41 лв. или за 31,64 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 28,41 лв..

Най-ниската цена28,41 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 38 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена28,41 лв.
Най-висока цена31,64 лв.
Първо заминаване11:00 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние221,94 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеНова Загора
ПревозвачиDoris, City Lines

Автобус Билети от Sofia до Nova Zagora

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от София до Нова Загора с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Нова Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от София до Нова Загора с автобус?

Билет за автобус от София до Нова Загора ще ви струва средно 29,84 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 28,41 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Нова Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 29,84 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от София до Нова Загорас автобус?

Разстоянието между София и Нова Загора е приблизително 221,94 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 38 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Нова Загора с автобус обикновено отнема 3 ч 38 мин, за да се измине разстояние от 221,94 km. Най-краткото пътуване от София до Нова Загора ще ви отнеме 3 ч 14 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Нова Загора е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от София до Нова Загора?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 11:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Нова Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първото пътуване през нощта тръгва от София в 11:00 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 17:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Нова Загора. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Нова Загора?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Нова Загора на следните спирки: Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Нова Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Нова Загора?

Точният брой на пътуванията от София до Нова Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Нова Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Нова Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Nova Zagora

Евтини билети за автобус от София до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Nova Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 27,40 лв. до 29,45 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 7% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Нова Загора

Най-евтините автобусни билети София - Нова Загора могат да бъдат намерени само за 26,73 лв., ако имате късмет, или средно за 27,76 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29,20 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с автобус

Когато пътувате до Нова Загора с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Doris and City Lines от София до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Нова Загора от bus.
съоръжения Doris City Lines
power_sockets Електрически контакти check check
air_con Климатик check check

София до Нова Загора Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
15.54kg
Автобус
16.65kg
Полет
44.39kg
Кола
35.51kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Нова Загора?
Билет автобус от София до Нова Загора е 29,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 28,41 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Нова Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Нова Загора е 28,41 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Нова Загора от автобус?
София до Нова Загора е 221,94 km.
Колко време трае автобус между София и Нова Загора?
София до Нова Загора е средно 3 ч 38 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 14 мин.
Какви компании работят от София до Нова Загора?
София до Нова Загора се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Doris and City Lines предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Нова Загора?
София до Нова Загора има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Нова Загора?
Най-ранният автобус от София до Нова Загора тръгва на 11:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Нова Загора?
Последният автобус от София до Нова Загора тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Нова Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 28,41 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Нова Загора?
Има средно 5 от София до Нова Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Нова Загора от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Нова Загора е 3 ч 14 мин.
Има ли директен автобус от София към Нова Загора?
Да, има директен автобус между София и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за София до Нова Загора от автобус?
Пътуването на автобус от София до Нова Загора създава 16.65kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути