Намерете автобус от София до Нова Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 20 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 51 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 14:30
Последно отпътуване 14:30
разстояние 222 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от София до Нова Загора

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Нова Загора е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от София до Нова Загора?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от София до Нова Загора само за 17,93 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 20,01 лв..

Цена на билет - всеки ден

20 лв. 20 лв. 20 лв. 20 лв. 20 лв. 20 лв. Още

Автобуси от София до Нова Загора

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Нова Загора?

Докато първият автобус тръгва в 10:30, последният тръгва от София в 14:30. Продължителността на пътуването е средно 3 ч. 51 мин., но може да ви отнеме само :3 ч. 41 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от София до Нова Загора, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Нова Загора от София с автобус?

1.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Нова Загора с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Нова Загора с автобус, има 1.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1.5 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.