Автобус София - Одрин цени от 48,86 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
48,86 лв.

София до Одрин с автобус

Пътуването от София до Одрин от автобус е 289,73 km и отнема 6 ч 31 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от София до Одрин от автобус само за 48,86 лв. или за 53,42 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 48,86 лв..

Най-ниската цена48,86 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 31 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена48,86 лв.
Най-висока цена53,42 лв.
Първо заминаване08:30 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние289,73 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеОдрин
ПревозвачиVIP Arda Tur, Arda Tur

Автобус Билети от Sofia до Edirne

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуване от София до Одрин с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Одрин. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Одрин?

Най-евтините автобусни билети от София до Одрин струват 48,86 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 49,86 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Одрин.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Одрин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 49,86 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Одрин.

Колко време отнема пътуването от София до Одрин с автобус?

Пътуването между София и Одрин с автобус е приблизително 289,73 km. Ще ви отнеме около 6 ч 31 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между София и Одрин е около 289,73 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 6 ч 31 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Одрин продължават 5 ч 30 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Одрин?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 08:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:59 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Одрин. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от София до Одрин тръгва в 08:30 ч., докато последният отпътува в 23:59 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Одрин. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Одрин?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Одрин, може да успеете да слезете на спирки като Edirne Otogarı. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Одрин се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от София до Одрин може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Одрин. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Одрин варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 8 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Одрин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Edirne

Евтини билети за автобус от София до Одрин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Одрин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Одрин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Одрин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Edirne

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 52,07 лв. до 56,16 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 7% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Одрин

Най-евтините автобусни билети София - Одрин могат да бъдат намерени само за 35,87 лв., ако имате късмет, или средно за 46,66 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 59,10 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Одрин с автобус

Когато пътувате до Одрин с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Arda Tur от София до Одрин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Одрин от bus.
съоръжения Arda Tur
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Одрин Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
20.28kg
Автобус
21.73kg
Полет
57.95kg
Кола
46.36kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Одрин?
Билет автобус от София до Одрин е 49,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 48,86 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Одрин?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Одрин е 48,86 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Одрин от автобус?
София до Одрин е 289,73 km.
Колко време трае автобус между София и Одрин?
София до Одрин е средно 6 ч 31 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Одрин?
София до Одрин се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail VIP Arda Tur and Arda Tur предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Одрин?
София до Одрин има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Одрин?
Най-ранният автобус от София до Одрин тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Одрин?
Последният автобус от София до Одрин тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Одрин?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 48,86 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Одрин?
Има средно 8 от София до Одрин.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Одрин от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Одрин е 5 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Одрин?
Да, има директен автобус между София и Одрин.
Какви са емисиите на CO2 за София до Одрин от автобус?
Пътуването на автобус от София до Одрин създава 21.73kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Одрин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути