Автобус София - Мадрид цени от 209,12 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
209,12 лв.

София до Мадрид с автобус

Пътуването от София до Мадрид от автобус е 2255,87 km и отнема 55 ч 10 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Мадрид от автобус само за 209,12 лв. или за 516,85 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 209,12 лв..

Най-ниската цена209,12 лв.
Продължителност на пътуването55 ч 10 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена209,12 лв.
Най-висока цена516,85 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние2255,87 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеМадрид
ПревозвачиFlixBus Italia S.r.l., FlixBus DACH GmbHОще

Автобус Билети от Sofia до Madrid

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Стигнете от София до Мадрид с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Мадрид? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Мадрид?

Най-евтините автобусни билети от София до Мадрид струват 209,12 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 308,37 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Мадрид.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Мадрид. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Мадрид, можете да очаквате да платите средно около 308,37 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от София до Мадрид с автобус?

Пътуването от София до Мадрид с автобус обикновено отнема 55 ч 10 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 2255,87 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 55 ч 10 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от София до Мадрид, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Мадрид ще завършат пътуването през 48 ч 0 мин. Средно ще ви отнеме около 55 ч 10 мин, за да пътувате 2255,87 km между София и Мадрид.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Мадрид?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Мадрид, може да успеете да слезете на спирки като Madrid Méndez Alvaro,MADRID (E),Madrid Barajas Airport,Madrid Puente de la Cea,MADRID BARAJAS aeropuerto T1,Madrid - Avenida de America,Madrid Chamartin,Madrid-Atocha. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Мадрид?

Ако искате да стигнете от София до Мадрид, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между София и Мадрид. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Мадрид. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Madrid

Евтини билети за автобус от София до Мадрид
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Мадрид.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Мадрид, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Мадрид.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Madrid

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 211,43 лв. до 390,95 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 46% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Мадрид

Най-евтините автобусни билети София - Мадрид могат да бъдат намерени само за 211,26 лв., ако имате късмет, или средно за 286,90 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 469,28 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мадрид с автобус

Когато пътувате до Мадрид с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда FlixBus and Union Ivkoni от София до Мадрид
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Мадрид от bus.
съоръжения FlixBus Union Ivkoni
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check cross
air_con Климатик check check

София до Мадрид Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
157.91kg
Автобус
169.19kg
Полет
451.17kg
Кола
360.94kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Мадрид?
Билет автобус от София до Мадрид е 308,37 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 209,12 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Мадрид?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Мадрид е 209,12 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Мадрид от автобус?
София до Мадрид е 2255,87 km.
Колко време трае автобус между София и Мадрид?
София до Мадрид е средно 55 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 48 ч 0 мин.
Какви компании работят от София до Мадрид?
София до Мадрид се покрива от оператор(и) 7. Можете да намерите на Virail FlixBus Italia S.r.l., FlixBus DACH GmbH, FlixBus RO SRL, FlixBus France S.A.R.L., FlixBus, FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda., Union Ivkoni and Union Ivkoni International предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Мадрид?
София до Мадрид има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Мадрид?
Най-ранният автобус от София до Мадрид тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Мадрид?
Последният автобус от София до Мадрид тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Мадрид?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 209,12 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Мадрид?
Има средно 2 от София до Мадрид.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Мадрид от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Мадрид е 48 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Мадрид?
Да, има директен автобус между София и Мадрид.
Какви са емисиите на CO2 за София до Мадрид от автобус?
Пътуването на автобус от София до Мадрид създава 169.19kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Мадрид

Свързани маршрути

Други популярни маршрути