Намерете автобус от София до Казанлък

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 16,27 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 36 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 17:00
Последно отпътуване 17:00
разстояние 170 km

Намерете с virail своя автобус от София до Казанлък

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от София до Казанлък. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от София до Казанлък?

Автобусните билети от София до Казанлък струват средно 16,29 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от София до Казанлък само за 15,98 лв..

Цена на билет - всеки ден

16,29 лв. 16,29 лв. 16,29 лв. 16,31 лв. 16,29 лв. 16,29 лв. 16,31 лв.

Автобуси от София до Казанлък

За кога са планирани автобусите по линията София - Казанлък?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от София е в 12:00, докато последният автобус е в 17:00. Пътуването отнема средно 3 ч. 36 мин., но може и да продължи :2 ч. 55 мин. с най-бързите връзки.

Имайки предвид краткото разстояние между София и Казанлък, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Казанлък от София с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Казанлък с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от София до Казанлък с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.