Автобус София - Казанлък цени от 69,11 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Казанлък с автобус

Пътуването от София до Казанлък от автобус е 170,18 km и отнема 4 ч 40 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 07:21 ч.. Възможно е да пътувате от София до Казанлък от автобус само за 69,11 лв. или за 82,03 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 69,11 лв..

Най-ниската цена69,11 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 40 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена69,11 лв.
Най-висока цена82,03 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване07:21 ч.
Разстояние170,18 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКазанлък
ПревозвачиTraventuria

Автобус Билети от Sofia до Kazanlak

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуване от София до Казанлък с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Казанлък. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от София до Казанлък с автобус?

Когато пътувате от София до Казанлък, можете да очаквате да платите средно около 76,20 лв.. Може да успеете да намерите цени до 69,11 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 76,20 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Казанлък.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Казанлък с автобус?

Пътуването между София и Казанлък с автобус е приблизително 170,18 km. Ще ви отнеме около 4 ч 40 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от София до Казанлък, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Казанлък ще завършат пътуването през 3 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 40 мин, за да пътувате 170,18 km между София и Казанлък.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Казанлък?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 07:00 ч., а последното - в 07:21 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Казанлък могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Казанлък, който тръгва в 07:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 07:21 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Казанлък

Кои са спирките по маршрута от София до Казанлък?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Казанлък. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Те се свързват със спирки, включително Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара) в Казанлък. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Казанлък.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Казанлък?

Ще можете да пътувате от София до Казанлък, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Казанлък, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 5 директни връзки от София до Казанлък всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Kazanlak

Евтини билети за автобус от София до Казанлък
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Казанлък.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Казанлък, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Казанлък.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Kazanlak

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казанлък с автобус

Когато пътувате до Казанлък с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Traventuria от София до Казанлък
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Казанлък от bus.
съоръжения Traventuria
wifi WiFi check
air_con Климатик check

София до Казанлък Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
11.91kg
Автобус
12.76kg
Полет
34.04kg
Кола
27.23kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Казанлък?
Билет автобус от София до Казанлък е 76,20 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 69,11 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Казанлък?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Казанлък е 69,11 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Казанлък от автобус?
София до Казанлък е 170,18 km.
Колко време трае автобус между София и Казанлък?
София до Казанлък е средно 4 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Казанлък?
София до Казанлък има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Казанлък?
Най-ранният автобус от София до Казанлък тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Казанлък?
Последният автобус от София до Казанлък тръгва на 07:21 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Казанлък?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 69,11 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Казанлък?
Има средно 5 от София до Казанлък.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Казанлък от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Казанлък е 3 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Казанлък?
Да, има директен автобус между София и Казанлък.
Какви са емисиите на CO2 за София до Казанлък от автобус?
Пътуването на автобус от София до Казанлък създава 12.76kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Казанлък

Свързани маршрути

Други популярни маршрути