Намерете автобус от София до Казанлък

Започва от
6,75 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 17,96 лв.
С Автобус

Утре

От 17,96 лв.
С Автобус

2 Дни

От 18 лв.

Пътуването ви от София до Казанлък с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Казанлък? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Казанлък, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от София до Казанлък с автобус?

Цените на автобусните билети от София до Казанлък варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Казанлък ще струват 6,75 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 18,98 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Казанлък с автобус

Най-добра цена 17,94 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 36 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 17:00
Последно отпътуване 17:00
разстояние 170 km
Заминаване София
Пристигане Казанлък
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Distribusion

Цена на билет София - Казанлък всеки ден

 
Днес
21,82 лв.
Утре
17,96 лв.
След 2 дни
17,96 лв.
След 3 дни
18 лв.
След 4 дни
18 лв.
След 5 дни
18,06 лв.
След 6 дни
18,06 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
4
Минимална цена
6,75 лв.
Максимална цена
70,41 лв.

София - Казанлък

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко дълго е пътуването от София до Казанлъкс автобус?

За да стигнете по-бързо от София до Казанлък, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Казанлък ще завършат пътуването през 3 ч. 36 мин.. Средно ще ви отнеме около 3 ч. 36 мин., за да пътувате 170 km между София и Казанлък.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Казанлък?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 17:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Казанлък. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Казанлък?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Serdika, Serdika, Knyaginya Maria Luiza, Sofia Serdica Bus Station and Sofia Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Kazanlak, Sofroniy Vrachanski, Kazanlak Bus Station and Kazanlak, Bus Station в Казанлък. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Казанлък, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Казанлък?

Точният брой на пътуванията от София до Казанлък може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 3 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. В особено натоварени дни може да има до 7 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Казанлък. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Казанлък варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване