Автобус Хамбург - Любек цени от 5,34 лв.

Започва от
5,34 лв.

Хамбург до Любек с автобус

Пътуването от Хамбург до Любек от автобус е 55,02 km и отнема 1 ч 0 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 17:10 ч. и последното на 18:00 ч.. Възможно е да пътувате от Хамбург до Любек от автобус само за 5,34 лв. или за 58,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,34 лв..

Най-ниската цена5,34 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 0 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена5,34 лв.
Най-висока цена58,68 лв.
Първо заминаване17:10 ч.
Последно заминаване18:00 ч.
Разстояние55,02 km
ЗаминаванеХамбург
ПристиганеЛюбек
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Hamburg до Lübeck

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Хамбург до Любек с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Хамбург до Любек? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от Хамбург до Любек?

Цените ще варират, когато пътувате от Хамбург до Любек. Средно обаче ще платите около 27,86 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 5,34 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хамбург до Любек. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 27,86 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Хамбург до Любек.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Хамбург до Любек с автобус?

Пътуването между Хамбург и Любек с автобус е приблизително 55,02 km. Ще ви отнеме около 1 ч 0 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между Хамбург и Любек е около 55,02 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 0 мин. Обаче най-бързите маршрути между Хамбург и Любек продължават 1 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Хамбург до Любек?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Хамбург до Любек, който тръгва в 17:10 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 18:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Хамбург до Любек, който тръгва в 17:10 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 18:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Хамбург to Любек

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Хамбург до Любек?

Ще можете да напуснете Хамбург, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Любек. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Хамбург, или в Любек, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Хамбург до Любек се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Хамбург до Любек, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Хамбург до Любек, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Хамбург до Любек всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хамбург до Любек. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Hamburg до Lübeck

Евтини билети за автобус от Хамбург до Любек
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хамбург до Любек.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хамбург до Любек, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хамбург до Любек.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Hamburg до Lübeck

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Любек с автобус

Когато пътувате до Любек с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Хамбург до Любек
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хамбург до Любек от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Хамбург до Любек Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.85kg
Автобус
4.13kg
Полет
11kg
Кола
8.8kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Хамбург до Любек?
Билет автобус от Хамбург до Любек е 27,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,34 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хамбург до Любек?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хамбург до Любек е 5,34 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хамбург и Любек от автобус?
Хамбург до Любек е 55,02 km.
Колко време трае автобус между Хамбург и Любек?
Хамбург до Любек е средно 1 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Хамбург до Любек?
Хамбург до Любек има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Хамбург до Любек?
Най-ранният автобус от Хамбург до Любек тръгва на 17:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Хамбург до Любек?
Последният автобус от Хамбург до Любек тръгва на 18:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хамбург до Любек?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 5,34 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хамбург до Любек?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от Хамбург, за да отидете до Любек. Можете да преминете от Altona, Hamburg Airport, Hamburg Dammtor, Hamburg Hbf and Harburg и можете да стигнете до Lübeck-Travemünde Hafen, Travemünde Strandbhf. and Lübeck Hbf.
Колко директни връзки преминават от Хамбург до Любек?
Има средно 2 от Хамбург до Любек.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хамбург до Любек от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Хамбург и Любек е 1 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Хамбург към Любек?
Да, има директен автобус между Хамбург и Любек.
Какви са емисиите на CO2 за Хамбург до Любек от автобус?
Пътуването на автобус от Хамбург до Любек създава 4.13kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хамбург

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хамбург

Международни маршрути от Хамбург и близките райони

Други дестинации от Хамбург

Основни маршрути до Любек

Свързани маршрути

Други популярни маршрути