Автобус София - Skopje цени от 54,69 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Skopje с автобус

Пътуването от София до Skopje от автобус е 174,18 km и отнема 9 ч 5 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 08:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Skopje от автобус само за 54,69 лв. или за 81,56 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 54,69 лв..

Най-ниската цена54,69 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 5 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена54,69 лв.
Най-висока цена81,56 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване08:30 ч.
Разстояние174,18 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеSkopje
ПревозвачиFlixBus, KALEIA

Автобус Билети от Sofia до Skopje

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Skopje

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Skopje. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Skopje?

Най-евтините автобусни билети от София до Skopje струват 54,69 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 67,76 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Skopje.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Skopje. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Skopje. Средно обаче ще платите около 67,76 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от София до Skopjeс автобус?

Пътуването от София до Skopje с автобус обикновено отнема 9 ч 5 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 174,18 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 5 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Skopje продължава около 174,18 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 5 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч 0 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Skopje възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от София до Skopje?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Skopje, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 08:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от София до Skopje тръгва в 07:00 ч., докато последният отпътува в 08:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Skopje. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Skopje?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Skopje, може да успеете да слезете на спирки като SKOPJE. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Skopje?

Маршрутът от София до Skopje се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Skopje, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Skopje. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Skopje

Евтини билети за автобус от София до Skopje
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Skopje.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Skopje, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Skopje.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Skopje

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 54,54 лв. до 68,14 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 20% от пътуването си!

Намерете най-добрия ден за пътуване до Skopje с автобус

Когато пътувате до Skopje с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus от София до Skopje
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Skopje от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Skopje Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
12.19kg
Автобус
13.06kg
Полет
34.84kg
Кола
27.87kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Skopje?
Билет автобус от София до Skopje е 67,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 54,69 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Skopje?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Skopje е 54,69 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Skopje от автобус?
София до Skopje е 174,18 km.
Колко време трае автобус между София и Skopje?
София до Skopje е средно 9 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 0 мин.
Какви компании работят от София до Skopje?
София до Skopje се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixBus and KALEIA предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Skopje?
София до Skopje има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Skopje?
Най-ранният автобус от София до Skopje тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Skopje?
Последният автобус от София до Skopje тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Skopje?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 54,69 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Skopje от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Skopje е 4 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Skopje?
Да, има директен автобус между София и Skopje.
Какви са емисиите на CO2 за София до Skopje от автобус?
Пътуването на автобус от София до Skopje създава 13.06kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути