Намерете автобус от София до Сливен

Започва от
9,37 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 26,75 лв.
С Автобус

Утре

От 26,75 лв.
С Автобус

2 Дни

От 26,75 лв.

Пътуването ви от София до Сливен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Сливен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от София до Сливен с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Сливен. Средно обаче ще платите около 30,06 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 9,37 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.София да се Сливен с автобус

Най-добра цена 22,01 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 37 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 10:00
Последно отпътуване 23:30
разстояние 246 km
Заминаване София
Пристигане Сливен
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus, Citylines, Distribusion

Цена на билет София - Сливен всеки ден

 
Днес
Още
26,75 лв.
Утре
Още
26,75 лв.
След 2 дни
Още
26,75 лв.
След 3 дни
Още
26,75 лв.
След 4 дни
Още
26,87 лв.
След 5 дни
Още
26,77 лв.
След 6 дни
Още
26,77 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
12
Минимална цена
9,37 лв.
Максимална цена
35,16 лв.

София - Сливен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Сливен с автобус?

Пътуването между София и Сливен продължава около 246 km и обикновено отнема приблизително 4 ч. 33 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч. 30 мин.. Ако се опитвате да стигнете от София до Сливен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Сливен?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 09:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 23:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Сливен. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от София до Сливен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Сливен. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Sliven Central Bus Station, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Bus And Coach Station Sliven, Sliven, Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) and Sliven Bus Station в Сливен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Сливен.

Колко пътувания от София до Сливен има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от София до Сливен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni, Arda - Tur National, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Doris, GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus, Citylines and Distribusion. В особено натоварени дни може да има до 14 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Сливен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Сливен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 6 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване