Автобус София - Сливен цени от 28,94 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 24,42 лв.
утре 29,82 лв.
2 дни 29,02 лв.
3 дни 29,02 лв.

София до Сливен с автобус

Пътуването от София до Сливен от автобус е 245,87 km и отнема 4 ч 50 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Сливен от автобус само за 28,94 лв. или за 35,95 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 28,94 лв..

Най-ниската цена28,94 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 50 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена28,94 лв.
Най-висока цена35,95 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние245,87 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСливен
ПревозвачиCity Lines, Union Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Sliven

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от София до Сливен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Сливен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Сливен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от София до Сливен?

Цените на автобусните билети от София до Сливен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Сливен ще струват 28,94 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 33,03 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 33,03 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Сливен.

Колко време отнема пътуването от София до Сливен с автобус?

Пътуването между София и Сливен с автобус е приблизително 245,87 km. Ще ви отнеме около 4 ч 50 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от София до Сливен обхваща разстояние от 245,87 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 50 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 53 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Сливен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от София до Сливен?

Първият заминаващ за деня от София до Сливен тръгва в 07:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 17:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от София до Сливен тръгва в 07:00 ч., докато последният отпътува в 17:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Сливен. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Сливен?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Сливен, може да успеете да слезете на спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от София до Сливен има всеки ден?

Средно има 10 заминаващи ежедневно от София до Сливен. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 10 заминаващи от София, които пътуват директно до Сливен. Има 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Сливен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Sliven

Евтини билети за автобус от София до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Sliven

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 28,77 лв. до 31,11 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 8% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Сливен

Най-евтините автобусни билети София - Сливен могат да бъдат намерени само за 28,24 лв., ако имате късмет, или средно за 29,56 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30,62 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда City Lines, Union Ivkoni and Doris от София до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Сливен от bus.
съоръжения City Lines Union Ivkoni Doris
power_sockets Електрически контакти check check check
air_con Климатик check check check
wifi WiFi cross check cross
luggage Багаж cross check cross

София до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.21kg
Автобус
18.44kg
Полет
49.17kg
Кола
39.34kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Сливен?
Билет автобус от София до Сливен е 33,03 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 28,94 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Сливен е 28,94 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Сливен от автобус?
София до Сливен е 245,87 km.
Колко време трае автобус между София и Сливен?
София до Сливен е средно 4 ч 50 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 53 мин.
Какви компании работят от София до Сливен?
София до Сливен се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail City Lines, Union Ivkoni and Doris предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Сливен?
София до Сливен има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Сливен?
Най-ранният автобус от София до Сливен тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Сливен?
Последният автобус от София до Сливен тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 28,94 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Сливен?
Има средно 10 от София до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Сливен е 3 ч 53 мин.
Има ли директен автобус от София към Сливен?
Да, има директен автобус между София и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от София до Сливен създава 18.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути