Намерете автобус от София до Сливен

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17,56 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 39 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 23:30
Последно отпътуване 23:30
разстояние 246 km

Намерете с virail своя автобус от София до Сливен

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Сливен е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от София до Сливен?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от София до Сливен от 17,52 лв., докато средната цена е 18,51 лв..

Цена на билет - всеки ден

18,50 лв. 17,60 лв. Още 17,60 лв. 17,60 лв. Още 17,58 лв.

Автобуси от София до Сливен

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Сливен?

Докато първият автобус тръгва в 08:00, последният тръгва от София в 23:30. Продължителността на пътуването е средно 4 ч. 34 мин., но може да ви отнеме само :3 ч. 30 мин. с най-бързите връзки.

За сравнително кратки пътувания като това от София до Сливен, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Сливен от София с автобус?

3.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Сливен с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Сливен с автобус, има 3.5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 3.5 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.