Автобус София - Сливен цени от 28,96лв.

Започва от
28,96лв.
откривам

София до Сливен с автобус

Пътуването от София до Сливен от автобус е 245,6 km и отнема 4 ч. 16 мин.. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 11:00 и последното на 18:00. Възможно е да пътувате от София до Сливен от автобус само за 28,96лв. или за 35,16лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 28,96лв..

Най-добра цена 28,96лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 16 мин.
Връзка на ден 9
Най-ниската цена 28,96лв.
Най-висока цена 35,16лв.
Първо заминаване 11:00
Последно заминаване 18:00
Разстояние 245,6 km
Заминаване София
Пристигане Сливен
Превозвачи City Lines, Union Ivkoni,

Автобус Билети от София до Сливен

  Sep 25
  29,02лв.
  23°
  Sep 26
  29,04лв.
  20°
  Sep 27
  29,02лв.
  19°
  Sep 28
  29,04лв.
  20°
  Sep 29
  29,04лв.
  22°
  Sep 30
  29,04лв.
  23°
  Oct 01
  29,04лв.
  23°
  Oct 02
  29,02лв.
  23°
  Oct 03
  29,04лв.
  22°
  Oct 04
  29,04лв.
  22°
  Oct 05
  29,04лв.
  24°
  Oct 06
  29,04лв.
  25°
  Oct 07
  34,05лв.
  26°
  Oct 08
  29,02лв.
  26°
  Oct 09
  28,96лв.
  27°
Departure date
Monday,Sep 25 2023
23°

Пътуването ви от София до Сливен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Сливен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от София до Сливен с автобус?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Сливен. Средно обаче ще платите около 31,90лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 22,01лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Сливен

 
Sep 25
понеделник
23°
14,72лв.
29,04лв.
Sep 26
вторник
20°
14,85лв.
29,02лв.
Sep 27
сряда
19°
Още
29,04лв.
Sep 28
четвъртък
20°
14,81лв.
29,04лв.
Sep 29
петък
22°
Още
29,04лв.
Sep 30
събота
23°
Още
29,04лв.
Oct 01
неделя
23°
14,75лв.
29,02лв.
Евтини билети за от София до Сливен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Сливен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Сливен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Сливен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Сливен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 29лв. до 31лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 8% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Сливен

Най-евтините автобусни билети София - Сливен могат да бъдат намерени само за 18лв., ако имате късмет, или средно за 26лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сливен с автобус

Когато пътувате до Сливен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда City Lines, Union Ivkoni и Doris от София до Сливен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Сливен от автобус.
съоръжения City Lines Union Ivkoni Doris
Електрически контакти
Климатик
WiFi
Багаж

София до Сливен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.5kg
Автобус
9.8kg
Полет
392.3kg
Кола
37.8kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Сливен?
Билет автобус от София до Сливен е 32,48лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 28,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Сливен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Сливен е 28,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Сливен от автобус?
София до Сливен е 245,6 km.
Колко време трае автобус между София и Сливен?
София до Сливен е средно 4 ч. 21 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 16 мин..
Какви компании работят от София до Сливен?
София до Сливен се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail City Lines, Union Ivkoni, Doris предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Сливен?
София до Сливен има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Сливен?
Най-ранният автобус от София до Сливен тръгва на 11:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Сливен?
Последният автобус от София до Сливен тръгва на 18:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Сливен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 28,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Сливен?
Има 5 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Сливен. Можете да преминете от Sofia Central Bus Station, Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia и можете да стигнете до Сливен Централна автогара, Sliven Bus Station, Boulevard Hadzhi Dimitar 42, Bus And Coach Station Sliven, Sliven, Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара) and Sliven Bus Station.
Колко директни връзки преминават от София до Сливен?
Има средно 9 от София до Сливен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Сливен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Сливен е 4 ч. 16 мин..
Има ли директен автобус от София към Сливен?
Да, има директен автобус между София и Сливен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Сливен от автобус?
Пътуването на автобус от София до Сливен създава 9.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Сливен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути