Автобус София - Солун цени от 11,72 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

21,49 лв.
13,70 лв.
13,70 лв.

София до Солун с автобус

Пътуването от София до Солун от автобус е 230,97 km и отнема 5 ч 22 мин. Има 27 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 20:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Солун от автобус само за 11,72 лв. или за 53,17 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,72 лв..

Най-ниската цена11,72 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 22 мин
Връзка на ден27
Най-ниската цена11,72 лв.
Най-висока цена53,17 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване20:30 ч.
Разстояние230,97 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСолун
ПревозвачиTourist Service, Arda TurОще

Автобус Билети от Sofia до Thessaloniki

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуване от София до Солун с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Солун? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Солун, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от София до Солун?

Цените на автобусните билети от София до Солун варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Солун ще струват 11,72 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 32,95 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Солун ще ви струва средно 32,95 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от София до Солун с автобус?

Средното време за пътуване е 5 ч 22 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 230,97 km от София до Солун. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Солун да отнеме повече от 5 ч 22 мин. Пътуването от София до Солун обхваща разстояние от 230,97 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 22 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Солун по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от София до Солун?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Солун, който тръгва в 07:00 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 20:30 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от София в 07:00 ч., а последният - в 20:30 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Солун могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Солун?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Солун, може да успеете да слезете на спирки като Thessaloniki Monastiriou,Thessaloniki Limáni,Thessaloniki, Central Bus Station Makedonia,Thessaloniki International Airport Macedonia. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Солун?

Ако искате да стигнете от София до Солун, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 27 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 27 директни пътувания между София и Солун. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Солун. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Thessaloniki

Евтини билети за автобус от София до Солун
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Солун.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Солун, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Солун.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Thessaloniki

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 20,45 лв. до 28,78 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 29% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Солун

Най-евтините автобусни билети София - Солун могат да бъдат намерени само за 20,57 лв., ако имате късмет, или средно за 25,85 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,72 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Солун с автобус

Когато пътувате до Солун с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Arda Tur е турска автобусна компания, която извършва междуградски и международни автобусни превози. Компанията е основана през 1998 г. и оттогава се е разраснала до един от водещите автобусни оператори в Турция. Арда Тур оперира с модерен парк от автобуси, които са оборудвани с климатик, удобни седалки и бордови системи за забавление. Маршрутите на компанията покриват големи градове в Турция, както и международни дестинации в Европа и Близкия изток. Arda Tur е известна със своята надеждна услуга, достъпни цени и ангажираност към безопасността на пътниците. Компанията също така предлага онлайн услуги за резервация и продажба на билети, което улеснява пътниците да планират своите пътувания.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Arda Tur, City Lines and Union Ivkoni от София до Солун
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Солун от bus.
съоръжения Arda Tur City Lines Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check cross check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
food_and_drink Храни и напитки check cross cross check
air_con Климатик check check check check
bicycle Велосипед check cross cross cross
luggage Багаж cross cross check check

София до Солун Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
16.17kg
Автобус
17.32kg
Полет
46.19kg
Кола
36.95kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Солун?
Билет автобус от София до Солун е 32,95 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Солун?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Солун е 11,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Солун от автобус?
София до Солун е 230,97 km.
Колко време трае автобус между София и Солун?
София до Солун е средно 5 ч 22 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 50 мин.
Какви компании работят от София до Солун?
София до Солун се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Tourist Service, Arda Tur, City Lines, Union Ivkoni, Tourist Service Holding AD and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Солун?
София до Солун има средно 27 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Солун?
Най-ранният автобус от София до Солун тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Солун?
Последният автобус от София до Солун тръгва на 20:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Солун?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Солун?
Има средно 27 от София до Солун.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Солун от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Солун е 4 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от София към Солун?
Да, има директен автобус между София и Солун.
Какви са емисиите на CO2 за София до Солун от автобус?
Пътуването на автобус от София до Солун създава 17.32kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Солун

Свързани маршрути

Други популярни маршрути