Автобус София - Belgrade цени от 72,01 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

73,69 лв.
72,13 лв.
75,24 лв.

София до Belgrade с автобус

Пътуването от София до Belgrade от автобус е 328,35 km и отнема 12 ч 57 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 09:00 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Belgrade от автобус само за 72,01 лв. или за 154,00 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 72,01 лв..

Най-ниската цена72,01 лв.
Продължителност на пътуването12 ч 57 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена72,01 лв.
Най-висока цена154,00 лв.
Първо заминаване09:00 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние328,35 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеBelgrade
ПревозвачиCity Lines, FlixBusОще

Автобус Билети от Sofia до Belgrade

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Пътуване от София до Belgrade с Virail

Планирате да пътувате от София до Belgrade? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от София до Belgrade с автобус?

Цените на автобусните билети от София до Belgrade варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Belgrade ще струват 72,01 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 91,95 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Belgrade. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от София до Belgrade варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 91,95 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Belgrade с автобус?

Средното време за пътуване е 12 ч 57 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 328,35 km от София до Belgrade. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Belgrade да отнеме повече от 12 ч 57 мин. Пътуването от София до Belgrade обхваща разстояние от 328,35 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 12 ч 57 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 6 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Belgrade по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от София до Belgrade?

Първият заминаващ за деня от София до Belgrade тръгва в 09:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Belgrade. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от София до Belgrade тръгва в 09:00 ч., докато последният отпътува в 22:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Belgrade. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Belgrade с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Belgrade. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те се свързват със спирки, включително Autokomanda,Belgrade AS в Belgrade. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Belgrade.

Колко пътувания от София до Belgrade се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Belgrade, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между София и Belgrade. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Belgrade. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Belgrade

Евтини билети за автобус от София до Belgrade
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Belgrade.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Belgrade, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Belgrade.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Belgrade

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 65,40 лв. до 95,28 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 31% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Belgrade

Най-евтините автобусни билети София - Belgrade могат да бъдат намерени само за 64,42 лв., ако имате късмет, или средно за 76,00 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 89,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Belgrade с автобус

Когато пътувате до Belgrade с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда City Lines, FlixBus and Karat - S от София до Belgrade
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Belgrade от bus.
съоръжения City Lines FlixBus Karat - S Trans Jug
power_sockets Електрически контакти check check check check
air_con Климатик check check check cross
wifi WiFi cross check check cross
luggage Багаж cross check cross cross
food_and_drink Храни и напитки cross check check cross

София до Belgrade Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
22.98kg
Автобус
24.63kg
Полет
65.67kg
Кола
52.54kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Belgrade?
Билет автобус от София до Belgrade е 91,95 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 72,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Belgrade?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Belgrade е 72,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Belgrade от автобус?
София до Belgrade е 328,35 km.
Колко време трае автобус между София и Belgrade?
София до Belgrade е средно 12 ч 57 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 0 мин.
Какви компании работят от София до Belgrade?
София до Belgrade се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail City Lines, FlixBus, Karat - S, Trans Jug and FlixBus RO SRL предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Belgrade?
София до Belgrade има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Belgrade?
Най-ранният автобус от София до Belgrade тръгва на 09:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Belgrade?
Последният автобус от София до Belgrade тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Belgrade?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 72,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Belgrade?
Има средно 2 от София до Belgrade.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Belgrade от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Belgrade е 6 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Belgrade?
Да, има директен автобус между София и Belgrade.
Какви са емисиите на CO2 за София до Belgrade от автобус?
Пътуването на автобус от София до Belgrade създава 24.63kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути