Автобус Оломоуц - Пилзен цени от 58,51 лв.

Започва от
58,51 лв.

Оломоуц до Пилзен с автобус

Пътуването от Оломоуц до Пилзен от автобус е 279,59 km и отнема 5 ч 0 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 22:55 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от Оломоуц до Пилзен от автобус само за 58,51 лв. или за 58,51 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 58,51 лв..

Най-ниската цена58,51 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 0 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена58,51 лв.
Най-висока цена58,51 лв.
Първо заминаване22:55 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние279,59 km
ЗаминаванеОломоуц
ПристиганеПилзен
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Olomouc до Pilsen

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Оломоуц до Пилзен с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Оломоуц до Пилзен? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Оломоуц до Пилзен, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за автобусни билети от Оломоуц до Пилзен?

Цените на автобусните билети от Оломоуц до Пилзен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Оломоуц до Пилзен ще струват 58,51 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 58,51 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Оломоуц до Пилзен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Оломоуц до Пилзен ще ви струва средно 58,51 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Оломоуц до Пилзенс автобус?

Пътуването между Оломоуц и Пилзен с автобус е приблизително 279,59 km. Ще ви отнеме около 5 ч 0 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването между Оломоуц и Пилзен продължава около 279,59 km и обикновено отнема приблизително 5 ч 0 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 0 мин. Ако се опитвате да стигнете от Оломоуц до Пилзен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време са първото и последното заминаване от Оломоуц до Пилзен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Оломоуц до Пилзен, който обикновено тръгва в 22:55 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Оломоуц до Пилзен, който обикновено тръгва в 22:55 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Оломоуц до Пилзен с автобус?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Оломоуц и Пилзен. Можете да започнете пътуването си в Оломоуц на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Пилзен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Оломоуц до Пилзен.

Колко пътувания от Оломоуц до Пилзен има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Оломоуц до Пилзен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Оломоуц до Пилзен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Оломоуц до Пилзен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Оломоуц до Пилзен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Olomouc до Pilsen

Евтини билети за автобус от Оломоуц до Пилзен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Оломоуц до Пилзен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Оломоуц до Пилзен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Оломоуц до Пилзен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Olomouc до Pilsen

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пилзен с автобус

Когато пътувате до Пилзен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Оломоуц до Пилзен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Оломоуц до Пилзен от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Оломоуц до Пилзен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
19.57kg
Автобус
20.97kg
Полет
55.92kg
Кола
44.73kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Оломоуц до Пилзен?
Билет автобус от Оломоуц до Пилзен е 58,51 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 58,51 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Оломоуц до Пилзен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Оломоуц до Пилзен е 58,51 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Оломоуц и Пилзен от автобус?
Оломоуц до Пилзен е 279,59 km.
Колко време трае автобус между Оломоуц и Пилзен?
Оломоуц до Пилзен е средно 5 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Оломоуц до Пилзен?
Оломоуц до Пилзен има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Оломоуц до Пилзен?
Най-ранният автобус от Оломоуц до Пилзен тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Оломоуц до Пилзен?
Последният автобус от Оломоуц до Пилзен тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Оломоуц до Пилзен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 58,51 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Оломоуц до Пилзен?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Оломоуц, за да отидете до Пилзен. Можете да преминете от Olomouc Pionýrská, Olomouc Fakultní nem. and Olomouc - hl.n. и можете да стигнете до Pilsen ZOB, Plzen hl.n., Plzeň Divadlo Alfa and Pilsen Busbahnhof.
Колко директни връзки преминават от Оломоуц до Пилзен?
Има средно 1 от Оломоуц до Пилзен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Оломоуц до Пилзен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Оломоуц и Пилзен е 5 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Оломоуц към Пилзен?
Да, има директен автобус между Оломоуц и Пилзен.
Какви са емисиите на CO2 за Оломоуц до Пилзен от автобус?
Пътуването на автобус от Оломоуц до Пилзен създава 20.97kg CO2 емисии.

Отидете локално от Оломоуц

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Оломоуц

Международни маршрути от Оломоуц и близките райони

Други дестинации от Оломоуц

Основни маршрути до Пилзен

Други популярни маршрути