Намерете автобус от София до Перник

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 26 мин.
връзки на ден 20
Първо заминаване 15:00
Последно отпътуване 20:20
разстояние 26 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от София до Перник

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Перник е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от София до Перник?

Можете да намерите автобусни билети от София до Перник средно за 3,29 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 2,95 лв..

Цена на билет - всеки ден

2,99 лв. 2,99 лв. 2,99 лв. Още Още Още Още

Автобуси от София до Перник

В колко часа тръгват автобусите за Перник?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от София е в 15:46, докато последният автобус е в 20:20. Пътуването отнема средно 1 ч. 29 мин., но може и да продължи :20 мин. с най-бързите връзки.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

При пътуване с автобус до Перник от София: колко връзки дневно има?

13 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Перник с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 13 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

13 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Перник с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.