Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Перник

Тръгване от
1,13 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 2,99 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Перник

откривам

Бързо и лесно пътуване от София до Перник с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Перник? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Перник?

Когато пътувате от София до Перник, можете да очаквате да платите средно около 4,69 лв.. Може да успеете да намерите цени до 1,13 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.София да се Перник с автобус

Най-добра цена 2,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 28 мин.
връзки на ден 32
Първо заминаване 13:40
Последно отпътуване 20:20
разстояние 26 km
Заминаване София
Пристигане Перник
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет София - Перник всеки ден

 
Днес
3,60 лв.
Утре
2,99 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
22
Превозвачи
2
Минимална цена
1,13 лв.
Максимална цена
5,93 лв.

София - Перник

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

Дата
четвъртък 19 май 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Автогара и Автогара Запад - Pernik Bus Station
07:30 - 08:10
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
40 мин.
CO2: 0.92kg
Най-

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Перник с автобус?

Разстоянието между София и Перник е около 27 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч. 28 мин.. Обаче най-бързите маршрути между София и Перник продължават 20 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват заминаващите от София до Перник?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 19:00. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 20:20. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Перник. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Перник?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Serdika, Sofia Serdica Bus Station, Serdika, Poduyane, Knyaginya Maria Luiza, Sofia Bus and Coach Station Zapad, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Bus station Ovcha Kupel, Ovcha Kupel Blvd 1 and Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100. Те ви свързват със спирки, включително Pernik, Pernik Bus Station, ul. Zheleznicharska and Pernik Bus station, Stantsionna St в Перник. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Перник, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от София до Перник?

Маршрутът от София до Перник се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 46 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 27 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Перник, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 27 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване