Автобус София - Novi Sad цени от 77,69 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Novi Sad с автобус

Пътуването от София до Novi Sad от автобус е 398,53 km и отнема 8 ч 32 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 08:30 ч. и последното на 10:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Novi Sad от автобус само за 77,69 лв. или за 90,76 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 77,69 лв..

Най-ниската цена77,69 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 32 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена77,69 лв.
Най-висока цена90,76 лв.
Първо заминаване08:30 ч.
Последно заминаване10:00 ч.
Разстояние398,53 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеNovi Sad
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Sofia до Novi Sad

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Стигнете от София до Novi Sad с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Novi Sad. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Novi Sad?

Билет за автобус от София до Novi Sad ще ви струва средно 80,23 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 77,69 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Novi Sad. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Novi Sad ще ви струва средно 80,23 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от София до Novi Sadс автобус?

При разстояние от 398,53 km между София и Novi Sad, обикновено отнема 8 ч 32 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 32 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Novi Sad обхваща разстояние от 398,53 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 32 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 8 ч 5 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Novi Sad по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Novi Sad?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 08:30 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 10:00 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Novi Sad. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Novi Sad, който обикновено тръгва в 08:30 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 10:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои са спирките по маршрута от София до Novi Sad?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Novi Sad MAS в Novi Sad. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Novi Sad, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Novi Sad има всеки ден?

Маршрутът от София до Novi Sad се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Novi Sad, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Novi Sad. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Novi Sad

Евтини билети за автобус от София до Novi Sad
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Novi Sad.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Novi Sad, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Novi Sad.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Novi Sad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Novi Sad

Най-евтините автобусни билети София - Novi Sad могат да бъдат намерени само за 69,62 лв., ако имате късмет, или средно за 78,49 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 94,92 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Novi Sad с автобус

Когато пътувате до Novi Sad с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от София до Novi Sad
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Novi Sad от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Novi Sad Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
27.9kg
Автобус
29.89kg
Полет
79.71kg
Кола
63.76kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Novi Sad?
Билет автобус от София до Novi Sad е 80,23 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 77,69 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Novi Sad?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Novi Sad е 77,69 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Novi Sad от автобус?
София до Novi Sad е 398,53 km.
Колко време трае автобус между София и Novi Sad?
София до Novi Sad е средно 8 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 5 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Novi Sad?
София до Novi Sad има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Novi Sad?
Най-ранният автобус от София до Novi Sad тръгва на 08:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Novi Sad?
Последният автобус от София до Novi Sad тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Novi Sad?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 77,69 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Novi Sad от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Novi Sad е 8 ч 5 мин.
Има ли директен автобус от София към Novi Sad?
Да, има директен автобус между София и Novi Sad.
Какви са емисиите на CO2 за София до Novi Sad от автобус?
Пътуването на автобус от София до Novi Sad създава 29.89kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути