Автобус София - Велико Търново цени от 16,14 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

24,46 лв.
23,03 лв.
23,05 лв.

София до Велико Търново с автобус

Пътуването от София до Велико Търново от автобус е 192,77 km и отнема 3 ч 18 мин. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 00:30 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Велико Търново от автобус само за 16,14 лв. или за 93,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 16,14 лв..

Най-ниската цена16,14 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 18 мин
Връзка на ден29
Най-ниската цена16,14 лв.
Най-висока цена93,16 лв.
Първо заминаване00:30 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние192,77 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеВелико Търново
ПревозвачиTraventuria, BiometОще

Автобус Билети от Sofia до Veliko Tarnovo

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Велико Търново

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Велико Търново? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Велико Търново, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Велико Търново?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Велико Търново. Средно обаче ще платите около 26,44 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 16,14 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Велико Търново. Средно обаче ще платите около 26,44 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от София до Велико Търновос автобус?

Пътуването между София и Велико Търново с автобус е приблизително 192,77 km. Ще ви отнеме около 3 ч 18 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от София до Велико Търново обхваща разстояние от 192,77 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч 18 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Велико Търново по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Велико Търново?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Велико Търново, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Veliko Tarnovo Vasil Levski. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Велико Търново.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Велико Търново?

Ще можете да пътувате от София до Велико Търново, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 29 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Велико Търново, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 29 директни връзки от София до Велико Търново всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Veliko Tarnovo

Евтини билети за автобус от София до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Veliko Tarnovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,42 лв. до 25,05 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 38% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Велико Търново

Най-евтините автобусни билети София - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 17,42 лв., ако имате късмет, или средно за 20,74 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,33 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с автобус

Когато пътувате до Велико Търново с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Biomet е автобусна компания, която предоставя транспортни услуги до различни дестинации в Съединените щати. Компанията разполага с парк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобни седалки, климатик и други удобства, за да осигурят комфортно пътуване на пътниците. Biomet предлага както редовни, така и чартърни услуги, обслужващи нуждите на индивиди, групи и организации. Маршрутите на компанията обхващат големи градове, включително Ню Йорк, Бостън, Вашингтон и Чикаго, наред с други. Biomet се ангажира да предоставя безопасни, надеждни и достъпни транспортни услуги на своите клиенти и разполага с екип от опитни шофьори и персонал, за да осигури гладко и приятно пътуване.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Traventuria, Biomet and Union Ivkoni от София до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Велико Търново от bus.
съоръжения Traventuria Biomet Union Ivkoni Global Biomet Grup Plus Group Plus
wifi WiFi check check check check check check
air_con Климатик check check check check check check
power_sockets Електрически контакти cross check check check check check
luggage Багаж cross cross check cross check check

София до Велико Търново Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
13.49kg
Автобус
14.46kg
Полет
38.55kg
Кола
30.84kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Велико Търново?
Билет автобус от София до Велико Търново е 26,44 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 16,14 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Велико Търново е 16,14 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Велико Търново от автобус?
София до Велико Търново е 192,77 km.
Колко време трае автобус между София и Велико Търново?
София до Велико Търново е средно 3 ч 18 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 0 мин.
Какви компании работят от София до Велико Търново?
София до Велико Търново се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Traventuria, Biomet, Union Ivkoni, Global Biomet, Grup Plus and Group Plus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Велико Търново?
София до Велико Търново има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Велико Търново?
Най-ранният автобус от София до Велико Търново тръгва на 00:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Велико Търново?
Последният автобус от София до Велико Търново тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 16,14 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Велико Търново?
Има средно 29 от София до Велико Търново.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Велико Търново от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Велико Търново е 3 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от София към Велико Търново?
Да, има директен автобус между София и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за София до Велико Търново от автобус?
Пътуването на автобус от София до Велико Търново създава 14.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути