Намерете автобус от София до Плевен

Започва от
6,01 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 17,77 лв.
С Автобус

Утре

От 17,77 лв.
С Автобус

2 Дни

От 17,79 лв.

Пътуването ви от София до Плевен с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от София до Плевен с автобус?

Цените на автобусните билети от София до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Плевен ще струват 6,01 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 21,07 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Плевен с автобус

Най-добра цена 17,75 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 27 мин.
връзки на ден 17
Първо заминаване 10:30
Последно отпътуване 18:30
разстояние 132 km
Заминаване София
Пристигане Плевен
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus, Distribusion

Цена на билет София - Плевен всеки ден

 
Днес
Още
17,77 лв.
Утре
Още
17,77 лв.
След 2 дни
Още
17,77 лв.
След 3 дни
Още
17,79 лв.
След 4 дни
Още
17,77 лв.
След 5 дни
Още
17,85 лв.
След 6 дни
Още
17,75 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
5
Минимална цена
6,01 лв.
Максимална цена
95,96 лв.

София - Плевен

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема да се стигне от София до Плевен с автобус?

За да стигнете по-бързо от София до Плевен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Плевен ще завършат пътуването през 2 ч. 30 мин.. Средно ще ви отнеме около 3 ч. 1 мин., за да пътувате 132 km между София и Плевен.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Плевен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Плевен, който обикновено тръгва в 15:00. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 18:30. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Плевен?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia, Sofia Central Bus Station, Serdika, Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Boulevard Ovcha Kupel 1, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100 and Sofia Bus and Coach Station Zapad. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Плевен на следните спирки: Pleven, Pleven Bus Station, Pleven Pleven bus station, Ivan Mendilikov Square and Pleven, Pleven. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Плевен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Плевен?

Ще можете да пътувате от София до Плевен, като използвате компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus and Distribusion. В комбинация тези доставчици предлагат средно 11 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 24 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Плевен, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 10 директни връзки от София до Плевен всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване