Автобус София - Плевен цени от 11,98 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 17,81 лв.
утре 17,81 лв.
2 дни 17,83 лв.
3 дни 12,00 лв.

София до Плевен с автобус

Пътуването от София до Плевен от автобус е 132,14 km и отнема 2 ч 39 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 18:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Плевен от автобус само за 11,98 лв. или за 23,33 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,98 лв..

Най-ниската цена11,98 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 39 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена11,98 лв.
Най-висока цена23,33 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване18:30 ч.
Разстояние132,14 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПлевен
ПревозвачиUnion Ivkoni, PLANETA TRANS

Автобус Билети от София до Плевен

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от София до Плевен с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Плевен. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Плевен?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Плевен. Средно обаче ще платите около 18,84 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 11,98 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Плевен ще ви струва средно 18,84 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Плевен с автобус?

Средното време за пътуване е 2 ч 39 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 132,14 km от София до Плевен. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Плевен да отнеме повече от 2 ч 39 мин. За да стигнете по-бързо от София до Плевен, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Плевен ще завършат пътуването през 2 ч 29 мин. Средно ще ви отнеме около 2 ч 39 мин, за да пътувате 132,14 km между София и Плевен.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Плевен?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Плевен, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 18:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Плевен, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:30 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Плевен?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Плевен на следните спирки: Pleven, Pleven. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Плевен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от София до Плевен?

Маршрутът от София до Плевен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 15 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Плевен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 15 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Плевен

Евтини билети за автобус от София до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Плевен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,79 лв. до 20,23 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 12% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Плевен

Най-евтините автобусни билети София - Плевен могат да бъдат намерени само за 11,56 лв., ако имате късмет, или средно за 16,58 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17,89 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с автобус

Когато пътувате до Плевен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Плевен от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Плевен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
9.25kg
Автобус
9.91kg
Полет
26.43kg
Кола
21.14kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Плевен?
Билет автобус от София до Плевен е 18,84 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Плевен е 11,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Плевен от автобус?
София до Плевен е 132,14 km.
Колко време трае автобус между София и Плевен?
София до Плевен е средно 2 ч 39 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 29 мин.
Какви компании работят от София до Плевен?
София до Плевен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni and PLANETA TRANS предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Плевен?
София до Плевен има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Плевен?
Най-ранният автобус от София до Плевен тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Плевен?
Последният автобус от София до Плевен тръгва на 18:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Плевен?
Има средно 15 от София до Плевен.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Плевен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Плевен е 2 ч 29 мин.
Има ли директен автобус от София към Плевен?
Да, има директен автобус между София и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за София до Плевен от автобус?
Пътуването на автобус от София до Плевен създава 9.91kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути