Намерете автобус от София до Пазарджик

Започва от
4,50 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 11,98 лв.

Стигнете от София до Пазарджик с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Пазарджик? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Пазарджик?

Най-евтините автобусни билети от София до Пазарджик струват 4,50 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 12,89 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Пазарджик.София да се Пазарджик с автобус

Най-добра цена 11,98 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 18:00
Последно отпътуване 18:00
разстояние 100 km
Заминаване София
Пристигане Пазарджик
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus, Distribusion

Цена на билет София - Пазарджик всеки ден

 
Днес
Още
11,98 лв.
Утре
Още
Още
След 2 дни
Още
Още
След 3 дни
Още
11,98 лв.
След 4 дни
Още
11,98 лв.
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
11,98 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
5
Минимална цена
4,50 лв.
Максимална цена
39,63 лв.

София - Пазарджик

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Пазарджик с автобус?

За да стигнете по-бързо от София до Пазарджик, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Пазарджик ще завършат пътуването през 1 ч. 30 мин.. Средно ще ви отнеме около 1 ч. 45 мин., за да пътувате 100 km между София и Пазарджик.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Пазарджик?

Първият заминаващ за деня от София до Пазарджик тръгва в 18:00, докато последния отпътуващ за деня е в 18:00. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Пазарджик. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Пазарджик?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Пазарджик. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Serdika, Sofia, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka. Те се свързват със спирки, включително Pazardzhik Bus Station, Hristo Kasabvelev Street 2, Avtogara Pazardzhik, Pazardzhik AG, Пазарджик Нова автогара and Pazardzhik Bus Station в Пазарджик. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Пазарджик.

Колко ежедневни пътувания има от София до Пазарджик?

Ако искате да стигнете от София до Пазарджик, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Union ivkoni unibus and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 4 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между София и Пазарджик. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване