Намерете автобус от София до Пазарджик

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 34 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 18:00
Последно отпътуване 18:00
разстояние 100 km

С автобус от София до Пазарджик: с virail е по-лесно

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Пазарджик е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват най-евтините автобусни билети от София до Пазарджик?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от София до Пазарджик само за 10,25 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 11,07 лв..

Цена на билет - всеки ден

10,99 лв. 10,99 лв. 10,99 лв. 10,99 лв. 10,99 лв. 10,99 лв. 11,01 лв.

Автобуси от София до Пазарджик

В колко часа са автобусите за Пазарджик?

За да стигнете до Пазарджик от София с автобус, ще ви отнеме около 1 ч. 32 мин. или дори : 1 ч. 30 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от София в 11:00, докато последният е в 18:00.

Имайки предвид краткото разстояние между София и Пазарджик, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Пазарджик от София с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Пазарджик с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Пазарджик с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.