Автобус София - Пазарджик цени от 11,98лв.

Започва от
11,98лв.
откривам

София до Пазарджик с автобус

Пътуването от София до Пазарджик от автобус е 99,6 km и отнема 1 ч. 45 мин.. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 19:00 и последното на 19:00. Възможно е да пътувате от София до Пазарджик от автобус само за 11,98лв. или за 15,87лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,98лв..

Най-добра цена 11,98лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 45 мин.
Връзка на ден 2
Най-ниската цена 11,98лв.
Най-висока цена 15,87лв.
Първо заминаване 19:00
Последно заминаване 19:00
Разстояние 99,6 km
Заминаване София
Пристигане Пазарджик
Превозвачи Union Ivkoni

Автобус Билети от София до Пазарджик

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  Още
  19°
  Sep 28
  Още
  20°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  23°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  23°
  Oct 03
  Още
  22°
  Oct 04
  Още
  22°
  Oct 05
  Още
  24°
  Oct 06
  Още
  25°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  27°
  Oct 10
  Още
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Стигнете от София до Пазарджик с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Пазарджик? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Пазарджик?

Най-евтините автобусни билети от София до Пазарджик струват 11,88лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 13,93лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Пазарджик.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от София до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 12лв. до 14лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 14% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Пазарджик

Най-евтините автобусни билети София - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 8лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с автобус

Когато пътувате до Пазарджик с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Пазарджик от автобус.
съоръжения Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Пазарджик Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
0.6kg
Автобус
3.9kg
Полет
157.5kg
Кола
15.2kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Пазарджик?
Билет автобус от София до Пазарджик е 14,64лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,98лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Пазарджик е 11,98лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Пазарджик от автобус?
София до Пазарджик е 99,6 km.
Колко време трае автобус между София и Пазарджик?
София до Пазарджик е средно 1 ч. 45 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 45 мин..
Какви компании работят от София до Пазарджик?
София до Пазарджик се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Пазарджик?
София до Пазарджик има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Пазарджик?
Най-ранният автобус от София до Пазарджик тръгва на 19:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Пазарджик?
Последният автобус от София до Пазарджик тръгва на 19:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 11,98лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Пазарджик?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Пазарджик. Можете да преминете от Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Central Bus Station and Sofia Avtobusna Spirka и можете да стигнете до Pazardzhik Bus Station, Hristo Kasabvelev Street 2, Avtogara Pazardzhik, Pazardzhik Ag, Пазарджик Нова автогара and Pazardzhik Bus Station.
Колко директни връзки преминават от София до Пазарджик?
Има средно 2 от София до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Пазарджик от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Пазарджик е 1 ч. 45 мин..
Има ли директен автобус от София към Пазарджик?
Да, има директен автобус между София и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за София до Пазарджик от автобус?
Пътуването на автобус от София до Пазарджик създава 3.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути