Автобус София - Пазарджик цени от 12,00 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 12,00 лв.
утре 12,00 лв.
2 дни 12,01 лв.
3 дни 12,01 лв.

София до Пазарджик с автобус

Пътуването от София до Пазарджик от автобус е 99,69 km и отнема 1 ч 45 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 07:00 ч. и последното на 18:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Пазарджик от автобус само за 12,00 лв. или за 16,97 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 12,00 лв..

Най-ниската цена12,00 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 45 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена12,00 лв.
Най-висока цена16,97 лв.
Първо заминаване07:00 ч.
Последно заминаване18:00 ч.
Разстояние99,69 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПазарджик
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от София до Пазарджик

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от София до Пазарджик с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Пазарджик? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват автобусните билети от София до Пазарджик?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Пазарджик. Средно обаче ще платите около 13,27 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 12,00 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Пазарджик ще ви струва средно 13,27 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Пазарджик с автобус?

Разстоянието между София и Пазарджик е приблизително 99,69 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 45 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между София и Пазарджик с автобус обикновено отнема 1 ч 45 мин, за да се измине разстояние от 99,69 km. Най-краткото пътуване от София до Пазарджик ще ви отнеме 1 ч 45 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Пазарджик е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Пазарджик?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 07:00 ч., а последното - в 18:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Пазарджик могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Пазарджик, който обикновено тръгва в 07:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от София до Пазарджик с автобус?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Пристигайки в Пазарджик, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пазарджик.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Пазарджик?

Точният брой на пътуванията от София до Пазарджик може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Пазарджик. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Пазарджик варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Пазарджик. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Пазарджик

Евтини билети за автобус от София до Пазарджик
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Пазарджик.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Пазарджик, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Пазарджик.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Пазарджик

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Пазарджик

Най-евтините автобусни билети София - Пазарджик могат да бъдат намерени само за 11,35 лв., ако имате късмет, или средно за 12,24 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 13,93 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пазарджик с автобус

Когато пътувате до Пазарджик с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Пазарджик
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Пазарджик от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Пазарджик Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
6.98kg
Автобус
7.48kg
Полет
19.94kg
Кола
15.95kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Пазарджик?
Билет автобус от София до Пазарджик е 13,27 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 12,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Пазарджик?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Пазарджик е 12,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Пазарджик от автобус?
София до Пазарджик е 99,69 km.
Колко време трае автобус между София и Пазарджик?
София до Пазарджик е средно 1 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 45 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Пазарджик?
София до Пазарджик има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Пазарджик?
Най-ранният автобус от София до Пазарджик тръгва на 07:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Пазарджик?
Последният автобус от София до Пазарджик тръгва на 18:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Пазарджик?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 12,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Пазарджик?
Има средно 4 от София до Пазарджик.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Пазарджик от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Пазарджик е 1 ч 45 мин.
Има ли директен автобус от София към Пазарджик?
Да, има директен автобус между София и Пазарджик.
Какви са емисиите на CO2 за София до Пазарджик от автобус?
Пътуването на автобус от София до Пазарджик създава 7.48kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Пазарджик

Свързани маршрути

Други популярни маршрути