Автобус София - Sarajevo цени от 362,01 лв.

23/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

София до Sarajevo с автобус

Пътуването от София до Sarajevo от автобус е 422,46 km и отнема 56 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 10:00 ч. и последното на 10:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Sarajevo от автобус само за 362,01 лв. или за 375,71 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 362,01 лв..

Най-ниската цена362,01 лв.
Продължителност на пътуването56 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена362,01 лв.
Най-висока цена375,71 лв.
Първо заминаване10:00 ч.
Последно заминаване10:00 ч.
Разстояние422,46 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеSarajevo
ПревозвачиEurolines

Автобус Билети от Sofia до Sarajevo

Дата на заминаване
четвъртък, 23 май 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от София до Sarajevo с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Sarajevo. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от София до Sarajevo с автобус?

Цените на автобусните билети от София до Sarajevo варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Sarajevo ще струват 362,01 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 368,86 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Sarajevo. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Sarajevo ще ви струва средно 368,86 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Sarajevo с автобус?

При разстояние от 422,46 km между София и Sarajevo, обикновено отнема 56 ч 30 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 56 ч 30 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от София до Sarajevo обхваща разстояние от 422,46 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 56 ч 30 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 56 ч 30 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Sarajevo по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от София до Sarajevo?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 10:00 ч., а последното - в 10:00 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Sarajevo могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Sarajevo, който обикновено тръгва в 10:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 10:00 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Sarajevo?

В София спирките за заминаване включват Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Когато пристигнете в Sarajevo, може да успеете да слезете на спирки като Sarajevo International Airport, SJJ,Sarajevo, Autobuska Stanica (Put života 8). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Sarajevo?

Точният брой на пътуванията от София до Sarajevo може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 1 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Sarajevo. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Sarajevo варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Sarajevo. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Sarajevo

Евтини билети за автобус от София до Sarajevo
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Sarajevo.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Sarajevo, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Sarajevo.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Sarajevo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Sarajevo с автобус

Когато пътувате до Sarajevo с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Eurolines от София до Sarajevo
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Sarajevo от bus.
съоръжения Eurolines
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check

София до Sarajevo Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
29.57kg
Автобус
31.68kg
Полет
84.49kg
Кола
67.59kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Sarajevo?
Билет автобус от София до Sarajevo е 368,86 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 362,01 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Sarajevo?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Sarajevo е 362,01 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Sarajevo от автобус?
София до Sarajevo е 422,46 km.
Колко време трае автобус между София и Sarajevo?
София до Sarajevo е средно 56 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 56 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Sarajevo?
София до Sarajevo има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Sarajevo?
Най-ранният автобус от София до Sarajevo тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Sarajevo?
Последният автобус от София до Sarajevo тръгва на 10:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Sarajevo?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 362,01 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Sarajevo от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Sarajevo е 56 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Sarajevo?
Да, има директен автобус между София и Sarajevo.
Какви са емисиите на CO2 за София до Sarajevo от автобус?
Пътуването на автобус от София до Sarajevo създава 31.68kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути