Автобус София - Париж цени от 141,28 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

185,17 лв.
213,72 лв.
274,46 лв.

София до Париж с автобус

Пътуването от София до Париж от автобус е 1759,53 km и отнема 48 ч 2 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от София до Париж от автобус само за 141,28 лв. или за 475,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 141,28 лв..

Най-ниската цена141,28 лв.
Продължителност на пътуването48 ч 2 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена141,28 лв.
Най-висока цена475,45 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние1759,53 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеПариж
ПревозвачиUnion Ivkoni, FlixBus

Автобус Билети от Sofia до Paris

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Стигнете от София до Париж с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Париж. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Париж?

Цените на автобусните билети от София до Париж варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Париж ще струват 141,28 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 233,70 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Париж. Средно обаче ще платите около 233,70 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време отнема да се стигне от София до Париж с автобус?

Средното време за пътуване е 48 ч 2 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 1759,53 km от София до Париж. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Париж да отнеме повече от 48 ч 2 мин. Пътуването между София и Париж продължава около 1759,53 km и обикновено отнема приблизително 48 ч 2 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 36 ч 30 мин. Ако се опитвате да стигнете от София до Париж възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Париж?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Париж, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Paris Beauvais-Tillé Airport,Paris Charles de Gaulle Airport Terminal 2C,Paris - Orly Airport,Paris Gare du Nord,Paris Montparnasse 3 Vaugirard,Paris, Porte Maillot,Paris La Défense,Paris - Gare De Lyon. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Париж.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Париж?

Средно има 7 заминаващи ежедневно от София до Париж. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 1 заминаващи от София, които пътуват директно до Париж. Има 6 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Париж. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Paris

Евтини билети за автобус от София до Париж
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Париж.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Париж, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Париж.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Paris

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 177,56 лв. до 301,35 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 41% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Париж

Най-евтините автобусни билети София - Париж могат да бъдат намерени само за 194,21 лв., ако имате късмет, или средно за 238,93 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 292,39 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Париж с автобус

Когато пътувате до Париж с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда Union Ivkoni and FlixBus от София до Париж
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Париж от bus.
съоръжения Union Ivkoni FlixBus
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
air_con Климатик check check
food_and_drink Храни и напитки cross check

София до Париж Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
123.17kg
Автобус
131.96kg
Полет
351.91kg
Кола
281.52kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Париж?
Билет автобус от София до Париж е 233,70 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 141,28 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Париж?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Париж е 141,28 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Париж от автобус?
София до Париж е 1759,53 km.
Колко време трае автобус между София и Париж?
София до Париж е средно 48 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 36 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Париж?
София до Париж се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Париж?
София до Париж има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Париж?
Най-ранният автобус от София до Париж тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Париж?
Последният автобус от София до Париж тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Париж?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 141,28 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Париж?
Има средно 1 от София до Париж.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Париж от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Париж е 36 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Париж?
Да, има директен автобус между София и Париж.
Какви са емисиите на CO2 за София до Париж от автобус?
Пътуването на автобус от София до Париж създава 131.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Париж

Свързани маршрути

Други популярни маршрути