Намерете автобус от София до Ямбол

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,51 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 42 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:00
Последно отпътуване 15:30
разстояние 261 km

Намерете с virail своя автобус от София до Ямбол

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Ямбол е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват автобусните билети от София до Ямбол?

Ако имате възможност, резервирайте предварително или се опитайте да бъдете гъвкави, когато избирате датите. По този начин ще намерите евтини автобусни билети от София до Ямбол от 21,49 лв., докато средната цена е 21,51 лв..

Цена на билет - всеки ден

21,51 лв. 21,51 лв. 21,51 лв. 21,51 лв. 21,51 лв. Още 21,51 лв.

Автобуси от София до Ямбол

За кога са планирани автобусите по линията София - Ямбол?

За да стигнете до Ямбол от София с автобус, ще ви отнеме около 3 ч. 41 мин. или дори : 3 ч. 40 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от София в 11:00, докато последният е в 15:30.

Тъй като пътуването от София до Ямбол не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Ямбол от София с автобус?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Ямбол с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Ямбол в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Ямбол с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.