Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Нова Загора до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

откривам

Пътуване от Нова Загора до София с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до София? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Нова Загора да се София с влак

разстояние 222 km
Заминаване Нова Загора
Пристигане София
Превозвачи Bdz

Цена на билет Нова Загора - София всеки ден

 
Днес
22,51 лв.
Утре
22,49 лв.
След 2 дни
Още
След 3 дни
22,49 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
22,51 лв.
След 6 дни
22,51 лв.

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Нова Загора - София

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

20,01 лв.

Дата
сряда 25 май 2022
Doris-logo
Nova Zagora Bus stop, Patriarch Evtymyi St - Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100
05:32 - 09:28
Doris
3 ч. 56 мин.
CO2: 7.8kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Нова Загора до София с влак?

Пътуването между Нова Загора и София с влак е приблизително 222 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време са първото и последното заминаване от Нова Загора до София?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Нова Загора до София, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Нова Загора до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Нова Загора от следните спирки: НОВА ЗАГОРА. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: СОФИЯ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко пътувания от Нова Загора до София се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване