Намерете автобус от София до Сандански

Започва от
5,64 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 15,97 лв.
С Автобус

Утре

От 16,05 лв.
С Автобус

2 Дни

От 16,05 лв.

Пътуването ви от София до Сандански с Virail

Планирате да пътувате от София до Сандански? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Сандански?

Когато пътувате от София до Сандански, можете да очаквате да платите средно около 17,96 лв.. Може да успеете да намерите цени до 5,64 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.София да се Сандански с автобус

Най-добра цена 15,42 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 8 мин.
връзки на ден 11
Първо заминаване 06:40
Последно отпътуване 15:30
разстояние 126 km
Заминаване София
Пристигане Сандански
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni, Distribusion

Цена на билет София - Сандански всеки ден

 
Днес
Още
15,97 лв.
Утре
Още
16,05 лв.
След 2 дни
Още
16,05 лв.
След 3 дни
Още
15,95 лв.
След 4 дни
Още
Още
След 5 дни
Още
Още
След 6 дни
Още
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
5
Превозвачи
4
Минимална цена
5,64 лв.
Максимална цена
21,02 лв.

София - Сандански

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Сандански с автобус?

Пътуването от София до Сандански обхваща разстояние от 126 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч. 4 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч. 50 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Сандански по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от София до Сандански?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 08:10. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 15:30. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Сандански. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Сандански?

Можете да тръгнете от София на спирки като Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Serdika, Serdika, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Central Bus Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сандански на следните спирки: Sandanski Sandanski bus station, Ljuben Karavelov St, Sandanski, Sandanski Bus Station, Sandanski Sandanski bus station, Todor Kableshkov St 2 and Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в София и Сандански. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко ежедневни пътувания има от София до Сандански?

Ако искате да стигнете от София до Сандански, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni and Distribusion. Ще откриете максимален брой от 22 заминаващи на ден. Средно има 8 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 8 директни пътувания между София и Сандански. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване