Автобус София - Сандански цени от 15,97 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 16,01 лв.
утре 16,01 лв.
2 дни 16,05 лв.
3 дни 16,34 лв.

София до Сандански с автобус

Пътуването от София до Сандански от автобус е 125,93 km и отнема 3 ч 3 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 06:40 ч. и последното на 15:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Сандански от автобус само за 15,97 лв. или за 21,27 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 15,97 лв..

Най-ниската цена15,97 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 3 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена15,97 лв.
Най-висока цена21,27 лв.
Първо заминаване06:40 ч.
Последно заминаване15:30 ч.
Разстояние125,93 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеСандански
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Sandanski

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуването ви от София до Сандански с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от София до Сандански. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват автобусните билети от София до Сандански?

Цените на автобусните билети от София до Сандански варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Сандански ще струват 15,97 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 17,85 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от София до Сандански. Средно обаче ще платите около 17,85 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Сандански с автобус?

Средното време за пътуване е 3 ч 3 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 125,93 km от София до Сандански. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от София до Сандански да отнеме повече от 3 ч 3 мин. За да стигнете по-бързо от София до Сандански, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Сандански ще завършат пътуването през 2 ч 50 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 3 мин, за да пътувате 125,93 km между София и Сандански.

В колко часа са заминаващите от София до Сандански?

По принцип първото отпътуване за деня от София ще бъде в 06:40 ч., а последното - в 15:30 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от София до Сандански могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Първият отпътуващ през нощта от София до Сандански тръгва в 06:40 ч., докато последният отпътува в 15:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Сандански. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Сандански?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Сандански, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Sandanski, Bus Station (Сандански, Автогара). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Сандански.

Колко ежедневни пътувания има от София до Сандански?

Точният брой на пътуванията от София до Сандански може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 8 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Сандански. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Сандански варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 8 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Сандански. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Sandanski

Евтини билети за автобус от София до Сандански
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Сандански.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Сандански, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Сандански.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Sandanski

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 15,93 лв. до 18,16 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 12% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Сандански

Най-евтините автобусни билети София - Сандански могат да бъдат намерени само за 13,23 лв., ако имате късмет, или средно за 15,09 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,05 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сандански с автобус

Когато пътувате до Сандански с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Сандански
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Сандански от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Сандански Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
8.82kg
Автобус
9.44kg
Полет
25.19kg
Кола
20.15kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Сандански?
Билет автобус от София до Сандански е 17,85 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 15,97 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Сандански?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Сандански е 15,97 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Сандански от автобус?
София до Сандански е 125,93 km.
Колко време трае автобус между София и Сандански?
София до Сандански е средно 3 ч 3 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 50 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Сандански?
София до Сандански има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Сандански?
Най-ранният автобус от София до Сандански тръгва на 06:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Сандански?
Последният автобус от София до Сандански тръгва на 15:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Сандански?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 15,97 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Сандански?
Има средно 8 от София до Сандански.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Сандански от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Сандански е 2 ч 50 мин.
Има ли директен автобус от София към Сандански?
Да, има директен автобус между София и Сандански.
Какви са емисиите на CO2 за София до Сандански от автобус?
Пътуването на автобус от София до Сандански създава 9.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Сандански

Свързани маршрути

Други популярни маршрути