Намерете автобус от София до Сандански

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,97 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 4 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 15:30
Последно отпътуване 15:30
разстояние 126 km

Намерете с virail своя автобус от София до Сандански

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Сандански в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват най-евтините автобусни билети от София до Сандански?

Можете да намерите автобусни билети от София до Сандански средно за 12 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 11,85 лв..

Цена на билет - всеки ден

11,99 лв. 11,99 лв. 12,01 лв. Още 12,01 лв. Още 11,97 лв.

Автобуси от София до Сандански

В колко часа тръгват автобусите за Сандански?

За да стигнете до Сандански от София с автобус, ще ви отнеме около 3 ч. 2 мин. или дори : 2 ч. 50 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от София в 08:10, докато последният е в 15:30.

За сравнително кратки пътувания като това от София до Сандански, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Сандански от София с автобус?

Ако искате да пътувате от София до Сандански с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 4 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Ако искате да пътувате от София до Сандански с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.