Автобус София - Русе цени от 9,84 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 14,77 лв.
утре 29,00 лв.
2 дни 29,02 лв.
3 дни 14,77 лв.

София до Русе с автобус

Пътуването от София до Русе от автобус е 250,29 km и отнема 5 ч 2 мин. Има 24 връзки на ден, с първото заминаване на 06:15 ч. и последното на 22:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Русе от автобус само за 9,84 лв. или за 35,16 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,84 лв..

Най-ниската цена9,84 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 2 мин
Връзка на ден24
Най-ниската цена9,84 лв.
Най-висока цена35,16 лв.
Първо заминаване06:15 ч.
Последно заминаване22:00 ч.
Разстояние250,29 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеРусе
ПревозвачиGrup Plus, Group Plus

Автобус Билети от София до Русе

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от София до Русе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от София до Русе с автобус?

Билет за автобус от София до Русе ще ви струва средно 30,25 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 9,84 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Русе ще ви струва средно 30,25 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от София до Русе с автобус?

Пътуването от София до Русе с автобус обикновено отнема 5 ч 2 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 250,29 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 5 ч 2 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между София и Русе с автобус обикновено отнема 5 ч 2 мин, за да се измине разстояние от 250,29 km. Най-краткото пътуване от София до Русе ще ви отнеме 4 ч 30 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Русе е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от София до Русе?

Първият заминаващ за деня от София до Русе тръгва в 06:15 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Русе. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Русе, който тръгва в 06:15 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Русе

Кои спирки се използват при пътуване от София до Русе?

В София спирките за заминаване включват Sofia, Central Bus Station,Sofia Airport Terminal 1. Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Русе?

Ако искате да стигнете от София до Русе, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 24 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 24 директни пътувания между София и Русе. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Русе

Евтини билети за автобус от София до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Русе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 27,40 лв. до 28,94 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 5% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Русе

Най-евтините автобусни билети София - Русе могат да бъдат намерени само за 21,19 лв., ако имате късмет, или средно за 25,71 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29,29 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с автобус

Когато пътувате до Русе с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Grup Plus, Group Plus and Union Ivkoni от София до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Русе от bus.
съоръжения Grup Plus Group Plus Union Ivkoni
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
air_con Климатик check check check

София до Русе Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
17.52kg
Автобус
18.77kg
Полет
50.06kg
Кола
40.05kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Русе?
Билет автобус от София до Русе е 30,25 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,84 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Русе е 9,84 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Русе от автобус?
София до Русе е 250,29 km.
Колко време трае автобус между София и Русе?
София до Русе е средно 5 ч 2 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 30 мин.
Какви компании работят от София до Русе?
София до Русе се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail Grup Plus, Group Plus and Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Русе?
София до Русе има средно 24 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Русе?
Най-ранният автобус от София до Русе тръгва на 06:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Русе?
Последният автобус от София до Русе тръгва на 22:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 9,84 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Русе?
Има средно 24 от София до Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Русе от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Русе е 4 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Русе?
Да, има директен автобус между София и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за София до Русе от автобус?
Пътуването на автобус от София до Русе създава 18.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути