Автобус София - Русе цени от 28,96лв.

Започва от
28,96лв.
откривам

София до Русе с автобус

Пътуването от София до Русе от автобус е 250,0 km и отнема 4 ч. 45 мин.. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 07:15 и последното на 23:00. Възможно е да пътувате от София до Русе от автобус само за 28,96лв. или за 32,91лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 28,96лв..

Най-добра цена 28,96лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 45 мин.
Връзка на ден 18
Най-ниската цена 28,96лв.
Най-висока цена 32,91лв.
Първо заминаване 07:15
Последно заминаване 23:00
Разстояние 250,0 km
Заминаване София
Пристигане Русе
Превозвачи Group Plus, Grup Plus,

Автобус Билети от София до Русе

  Sep 26
  29,02лв.
  20°
  Sep 27
  29,04лв.
  19°
  Sep 28
  29,04лв.
  20°
  Sep 29
  29,04лв.
  22°
  Sep 30
  29,04лв.
  23°
  Oct 01
  29,04лв.
  23°
  Oct 02
  29,04лв.
  23°
  Oct 03
  29,04лв.
  22°
  Oct 04
  29,04лв.
  22°
  Oct 05
  29,06лв.
  24°
  Oct 06
  29,02лв.
  25°
  Oct 07
  29лв.
  26°
  Oct 08
  29лв.
  26°
  Oct 09
  29,02лв.
  27°
  Oct 10
  29,04лв.
  28°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Бързо и лесно пътуване от София до Русе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Русе?

Когато пътувате от София до Русе, можете да очаквате да платите средно около 30,92лв.. Може да успеете да намерите цени до 24,01лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от София до Русе

 
Sep 26
вторник
20°
19,24лв.
29,02лв.
Sep 27
сряда
19°
19,16лв.
29,04лв.
Sep 28
четвъртък
20°
19,20лв.
29,04лв.
Sep 29
петък
22°
19,16лв.
29,04лв.
Sep 30
събота
23°
19,16лв.
29,04лв.
Oct 01
неделя
23°
19,16лв.
29,04лв.
Oct 02
понеделник
23°
19,20лв.
29,04лв.
Евтини билети за от София до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от София до Русе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 27лв. до 29лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 5% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Русе

Най-евтините автобусни билети София - Русе могат да бъдат намерени само за 21лв., ако имате късмет, или средно за 26лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с автобус

Когато пътувате до Русе с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Group Plus е автобусна компания, която работи в Съединените щати. Предлага чартърни автобусни услуги за различни събития като корпоративни събития, училищни екскурзии, сватби и спортни събития. Компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, които са оборудвани с удобства като климатик, накланящи се седалки и системи за забавление. Group Plus също така предлага транспортни услуги за летищни трансфери и совалки.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Grup Plus е испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Основана през 2003 г., компанията разполага с автопарк от модерни автобуси, оборудвани с климатик, накланящи се седалки и безплатен Wi-Fi. Grup Plus предлага разнообразие от услуги, включително редовни и експресни маршрути, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията оперира в няколко региона на Испания, включително Каталуния, Валенсия, Андалусия и Мадрид, а също така предлага маршрути до Франция, Португалия и Мароко.

Услуги на борда Group Plus, Grup Plus и Union Ivkoni от София до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Русе от автобус.
съоръжения Group Plus Grup Plus Union Ivkoni
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Климатик

София до Русе Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
1.7kg
Автобус
11.5kg
Полет
460.8kg
Кола
44.4kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Русе?
Билет автобус от София до Русе е 30,96лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 28,96лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Русе е 28,96лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Русе от автобус?
София до Русе е 250,0 km.
Колко време трае автобус между София и Русе?
София до Русе е средно 5 ч. 7 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 45 мин..
Какви компании работят от София до Русе?
София до Русе се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail Group Plus, Grup Plus, Union Ivkoni предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от София до Русе?
София до Русе има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Русе?
Най-ранният автобус от София до Русе тръгва на 07:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Русе?
Последният автобус от София до Русе тръгва на 23:00. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 28,96лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Русе?
Има 7 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Русе. Можете да преминете от Sofia Bus Station Central, Boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Sofia Central Bus Station, Sofia, Serdika, Sofia Avtobusna Spirka, Sofia Bus And Coach Station Zapad and Sofia Bus Station Ovcha Kupel, Boulevard Ovcha Kupel 1 и можете да стигнете до Ruse Bus Station, Boulevard Tsar Osvoboditel 156, Русе Централна автогара, Ruse, Avtobusna Spirka Ruse and Ruse, Avtogara (Русе, Автогара).
Колко директни връзки преминават от София до Русе?
Има средно 18 от София до Русе.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Русе от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Русе е 4 ч. 45 мин..
Има ли директен автобус от София към Русе?
Да, има директен автобус между София и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за София до Русе от автобус?
Пътуването на автобус от София до Русе създава 11.5kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути