• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от София до Русе Тръгване от 16,80 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Русе

Бързо и лесно пътуване от София до Русе с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Русе? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Русе?

Когато пътувате от София до Русе, можете да очаквате да платите средно около 22,38 лв.. Може да успеете да намерите цени до 16,80 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.София да се Русе с автобус

Най-добра цена 16,80 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 57 мин.
връзки на ден 10
Първо заминаване 12:30
Последно отпътуване 22:00
разстояние 250 km

Цена на билет София - Русе всеки ден

 
Днес
20,29 лв.
Утре
20,29 лв.
След 2 дни
20,29 лв.
След 3 дни
20,30 лв.
След 4 дни
20,31 лв.
След 5 дни
20,29 лв.
След 6 дни
20,32 лв.

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
11
Превозвачи
10
Минимална цена
16,80 лв.
Максимална цена
26,38 лв.

София - Русе

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

20,30 лв.

Дата
събота 30 октомври 2021
Union Ivkoni-logo
Sofia Avtobusna Spirka - Avtobusna Spirka Ruse
18:30 - 23:30
Union Ivkoni
5 ч.
CO2: 8kg
Най-
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч.
Serdika - Avtobusna Spirka Ruse
18:30 - 23:30
22,65 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч.
Serdika - Avtobusna Spirka Ruse
08:00 - 13:00
23,74 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч.
Serdika - Avtobusna Spirka Ruse
10:30 - 15:30
23,74 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч.
Serdika - Avtobusna Spirka Ruse
15:00 - 20:00
23,74 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч.
Serdika - Avtobusna Spirka Ruse
22:00 - 03:00
23,74 лв.
Biomet-logo
Biomet
Времетраене: 4 ч. 30 мин.
Serdika - Avtobusna Spirka Ruse
15:30 - 20:00
25,35 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
Времетраене: 5 ч. 15 мин.
Serdika - Avtobusna Spirka Ruse
06:30 - 11:45
26,35 лв.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от София до Русе с автобус?

Пътуването между София и Русе продължава около 250 km и обикновено отнема приблизително 4 ч. 55 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 4 ч. 30 мин.. Ако се опитвате да стигнете от София до Русе възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от София до Русе?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 18:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Русе. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Русе?

В София спирките за заминаване включват Serdika, Sofia Bus station Central, Knyaginya Maria Luiza Blvd 100, Sofia Central Bus Station, Sofia, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100. Когато пристигнете в Русе, може да успеете да слезете на спирки като Avtobusna Spirka Ruse, Ruse Bus Station, Boulevard Tsar Osvoboditel 156, Русе Централна автогара and Ruse. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от София до Русе?

Средно има 11 заминаващи ежедневно от София до Русе. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 19 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Biomet, Global Biomet (Глобал Биомет), GRUP PLUS GMBH, Group Plus, Group Plus Ltd, Grup Plus, PEGASUS GROUP EOOD and Union ivkoni unibus и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 11 заминаващи от София, които пътуват директно до Русе. Има 0 пътувания с една или повече смени.